Militaarmuuseum küsib meelsuse näitajatelt kõvemat piletihinda

1321-aripaev 25. august 2014, 13:07

Sõrve militaar- ja loodusmuuseumis peavad end Georgi lindi, haakristi või punase viisnurgaga ehtinud inimesed maksma tavapärase nelja eurose pileti asemel kümme eurot.

Kurioosne lugu sai alguse 19. augustil, mil muuseumit külastas kaks meest, kes kandsid rinnas oranžide ja mustade triipudega Georgi linti, kirjutas Saarte Hääl. Muuseumi üks peremeestest Mati Martinson ütles, et mootorratastel saabunud mehed olid lisaks lindi kandmisele hakanud rääkima ka Nõukogude Liidu taastamisest.

Martinson lisas esialgu hinnakirja märkuse ainult Georgi lindi kohta, kuid muuseumi teine juhataja Tõnu Veldre arvanud, et korrektne oleks ära märkida ka teised eelpool nimetatud sümbolid, kirjutas Saarte Hääl.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
29. August 2014, 12:08
Otsi:

Ava täpsem otsing