• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Inglismaa jalgpalliklubid kulutasid rekordsumma uutele mängijatele

  Inglismaa tippjalgpallikubid kulutasid sellel suvel uutele mägijatele rekordsumma, selgub Deloitte uuringust.

  Inglismaa tippliiga on käesoleval hooajal kulutanud juba 725 miljonit naela uutele mängijatele; nelja päeva pärast peavad kõik suvised tehingud mängijatega lukku minema. Sellel aastal on kulutatud juba 95 miljonit naela enam kui eelmisel aastal.
  “Selle suve uute mängijate ostusummad on ühed suurimatest,” sõnas Deloitte osanik Dan Jones ettevõtte pressiteates.
  “Selle hooaja kulutused on ületanud kõik varasemad kulutused, mis on tehtud uute mängijate ostmiseks; uue rekordi on teinud ka summa, mis on makstud ühe individuaalse mängija eest Inglise jalgpallis,” lisas ta. 
  Kõige enam on oma kukrut kergendanud Manchester United. Hollandi rahvusmeeskonna treener Louis van Gaal võttis uue hooaja alguses ohjad enda kätte ning paljud fännid kutsusid klubi üles ostma tippmängijaid.
  Angel Di Maria  59,7 miljoni naelase ostutehinguga purustati Briti jalgpallurite ostmise senine rekord. Jalgpallur osteti üle Hispaania jalgpalliklubist Real Madrid. Manchester United on veel silma peale pannud sellistele mängijatele nagu Ajaxi kaitsja Daley Blind.
  Ka Chelsea ei ole oma kulutusi tagasi hoidnud, ostes Barcelonalt hispaanlase Cesc Fabregasi, kelle hind ei ole veel kindlaks määratud ning Atletico Madridilt 32 miljoni naela eest Diego Costa.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Erootikapood loobus börsiplaanidest Omanik: me ei sobitu oma harimata juhatusega börsile
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Leedu keelas Linnamäel sealse Forum Cinemase ostu
Apollo kinokontserni omanikul Margus Linnamäel ei lähe suurkonkurendi Forum Cinemase ostuga just kuigi hästi: Eestis tekkinud probleemide järel teatas ka Leedu, et selline koondumine ei lähe läbi.
Apollo kinokontserni omanikul Margus Linnamäel ei lähe suurkonkurendi Forum Cinemase ostuga just kuigi hästi: Eestis tekkinud probleemide järel teatas ka Leedu, et selline koondumine ei lähe läbi.
Bigbanki varade maht ületas esmakordselt miljardi piiri
Bigbanki varade maht kasvas 1,019 miljardi euroni, ületades esimest korda miljardi euro piiri.
Bigbanki varade maht kasvas 1,019 miljardi euroni, ületades esimest korda miljardi euro piiri.