• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Eesti Energia nõukogul uus juht

  Eesti Energia nõukogu valis esimeheks Erkki Raasukese. Eelmine nõukogu esimees Jüri Käo kutsuti ametist tagasi augustis.

  Raasukesel on varasem riigifirmas töötamise kogemus. Majandusministeeriumi nõunikuna oli ta ühtlasi ka Estonian Airi nõukogu esimees. Kolm aastat tagasi Swedbanki grupis finantsjuhi kohalt lahkunud Raasuke on LHV Groupi juhatuse liige.
  Ühtlasi kinnitas nõukogu Eesti Energia auditikomitee uuenenud koosseisu. Komiteesse kuuluvad Kaie Karniol, Kalle Palling, Meelis Virkebau ja Märt Vooglaid. Auditikomitee on neljaliikmeline ning selle peamine ülesanne on nõukogu toetamine järelvalveküsimustes.
  „Nõukogu uue esimehena soovin kõigepealt avaldada tänu Eesti Energia nõukogust lahkunud liikmetele,” sõnas Raasuke. „Nõukogu pikaaegne juht Jüri Käo on olnud väga abivalmis ja toetav. Tänan ka Meelis Atoneni, Andres Saamet ja Olari Taali tehtud töö eest. Esimene koosolek on just lõppenud ja kinnitan, et nõukogu on täis töötahet,” lisas ta.
  Erkki Raasuke nimetati Eesti Energia nõukogusse 1. augustil.
  Lisaks Käole lahkus nõukogust Meelis Atonen. Nende asemel määraski rahandusminister Jürgen Ligi nõukokku Meelis Vikerbau ja Erkki Raasukese. Lahkumisavalduse on esitanud ka Olari Taal, kuid tema täidab nõukogu liikme kohuseid seni, kuni määratakse uus liige.
  Lisaks nimetatule kuuluvad Eesti Energia juhatusse ka Toomas Luman, Kalle Palling, Märt Vooglaid, Indrek Kaju ja Danel Tuusis.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Vastukaja: stopp välistööjõuga skeemitamisele!
Eesti ettevõtted peaksid naabrite eeskujul asuma värvatud tööjõu hankimise läbipaistvust ja korrasolekut kontrollima, kirjutab tööjõurendi ekspert ja tööjõurendiettevõtte Finesta juht Heikki Mäki.
Eesti ettevõtted peaksid naabrite eeskujul asuma värvatud tööjõu hankimise läbipaistvust ja korrasolekut kontrollima, kirjutab tööjõurendi ekspert ja tööjõurendiettevõtte Finesta juht Heikki Mäki.
Muusikaturu valitseja tuli Amsterdamis börsile
Prantsuse firmast Vivendi eraldatud Universal Music Group debüteeris täna edukalt Amsterdami Euronexti börsil.
Prantsuse firmast Vivendi eraldatud Universal Music Group debüteeris täna edukalt Amsterdami Euronexti börsil.
Jah või Ei: ettevõtte RIA.com Marketplaces 15 küsimusega kõiki valdkondi hõlmav test
Mida sa tead e-residentsusest? Aga automüügist ja kinnisvarast? Ja investeerimisest? Vasta 15-le Eesti ettevõtte RIA.com Marketplaces küsimusele ja saa teada, milles oma teadmisi täiendada!
Mida sa tead e-residentsusest? Aga automüügist ja kinnisvarast? Ja investeerimisest? Vasta 15-le Eesti ettevõtte RIA.com Marketplaces küsimusele ja saa teada, milles oma teadmisi täiendada!
Põhjamaade suurim pank julgustab töötajaid katsetama ja arenema
95 protsenti meestest ja 93 protsenti naistest hindas oma arenguvõimalusi Nordeas kõrgeks, rääkis "Minu karjääri" saates Nordea Eesti värbaja Eha Täht. Saates räägime, millised töötajate arenguvõimalused Nordeas on, ning kuuleme kahte kogemuslugu.
95 protsenti meestest ja 93 protsenti naistest hindas oma arenguvõimalusi Nordeas kõrgeks, rääkis "Minu karjääri" saates Nordea Eesti värbaja Eha Täht. Saates räägime, millised töötajate arenguvõimalused Nordeas on, ning kuuleme kahte kogemuslugu.