• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Avarii Tallinna ringteel tõi suured liiklusseisakud

  Täna öösel sõitis veoauto Tallinna ringtee Kurna ja Vaela vahelisel remonditaval lõigul vastu sillakonstruktsioone, muutes silla varisemisohtlikuks. Õnnetuse tõttu on maantee seal liiklusele suletud, ümbersõidu pikkus on umbes 30 kilomeetrit, teatas maanteeamet.

  Maanteeamet teatas, et Tallinna ringtee 15. kilomeetril Kurnas taastatakse Paldiski-Jüri suunaline liiklus orienteeruvalt kell 11 läbi kõrvalasuva Õlleköögi tee.
  Jüri-Paldiski suund jääb veel suletuks ja ümbersõit toimub Tallinna-Tartu maantee ja Tallinna linna Järvevana tee ja Viljandi maantee kaudu.
  Amet hoiatab, et liiklejatel tuleks arvestada suure ajakulu ja ummikute võimalusega Tallinnas. Põhja prefektuuri pressiesindaja Helen Uldrich ERRi uudisteportaalile, et ümbersõit võib mõjutada märkimisväärselt Järvevana tee koormust.
  Keegi õnnetuses viga ei saanud.
  Täpsemat informatsiooni liikluspiirangute kohta saab aadressil tarktee.mnt.ee või maanteeinfo lühinumbril 1510. Nutitelefonis on maanteeinfo kättesaadav aadressil mnt.ee/m/maanteeinfo.
  Autor: 1321-aripaev
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Triinu Järviste: kas Eesti haiglaid tohib piiramatult rahastada?
Euroopa Komisjon analüüsis hiljuti tehtud otsuses Eesti tervishoiusüsteemi rahastusmudelit ning andis hinnangu sellele, kas riik tohib haiglavõrgu arengukavas olevaid haiglaid erahaiglatele eelistada. Selle üle, mida riik ja omavalitsused komisjoni juhistest järeldama peaks ja kas erahaiglad peavad tõesti HVA haiglatele antud igasugust toetust pika näoga kõrvalt vaatama, arutleb advokaadibüroo TGS Baltic konkurentsiõiguse vandeadvokaat Triinu Järviste.
Euroopa Komisjon analüüsis hiljuti tehtud otsuses Eesti tervishoiusüsteemi rahastusmudelit ning andis hinnangu sellele, kas riik tohib haiglavõrgu arengukavas olevaid haiglaid erahaiglatele eelistada. Selle üle, mida riik ja omavalitsused komisjoni juhistest järeldama peaks ja kas erahaiglad peavad tõesti HVA haiglatele antud igasugust toetust pika näoga kõrvalt vaatama, arutleb advokaadibüroo TGS Baltic konkurentsiõiguse vandeadvokaat Triinu Järviste.
USA peamised indeksid punased
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: kaua tants kinnisvaraturul ja pinged tööturul veel kestavad?
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Andmekaitsele läbi sõrmede vaatamine maksab miljoneid
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.