• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Apple püstitas müügirekordi

  Apple teatas, et nädalavahetusel müüs ettevõte uusi iPhone6 ja iPhone 6 Plus nutitelefone kokku 10 miljonit. See on ettevõtte jaoks uus nädalavahetuse rekord.

  Ettevõte ei avaldanud detaile, kuidas jagunes müük iPhone 6 ja iPhone 6 Plusi vahel, aga Apple’i tegevjuht Tim Cooki sõnul ületati just uute iPhone'ide müügiga eelmine, 9-miljoniline müügirekord. See rekord tehti 2013. aastal, mil müüki jõudsid esimesed iPhone 5s ja 5c tüüpi telefonid.
  „iPhone 6-e ja iPhone Plusi müük ületas esimese nädalavahetuse ootusi. Me ei saaks olla rohkem rahul,“ ütles Cook tänases avalduses.
  10 miljoni rekord ei kätke endas aga müüki ühel suurimal nutitelefonide turul - Hiinas. Varasematel andmetel pidi Apple uute telefonide väljalaset Hiinas edasi lükkama. Tõenäoliselt selle pärast, et seadmed peavad saama valitsuse heakskiidu.
  Uusi iPhone’i on võimalik nüüd osta nii tavalise kui ka suurema ekraaniga. Iphone 6 on 4,7 tollise ekraaniga ning iPhone Plus 5,5 tollise ekraaniga.
  Müüdud telefonide saadetiste kuupäevadele tuginedes tuleb välja, et iPhone 6 Plus on tarbijate seas kõvasti populaarsem. Praegu tuleks iPhone 6 Plusi tellides arvestada umbes 1-2 kuulise tarneajaga.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
S&P 500 aktsiaindeks tõusis uude ajaloolisse tippu
USA peamine aktsiaindeks S&P 500 tõusis täna ettevõtete head majandustulemuste tõukel 0,3%, jõudes uude ajaloolisse tippu: 4549,78 punkti.
USA peamine aktsiaindeks S&P 500 tõusis täna ettevõtete head majandustulemuste tõukel 0,3%, jõudes uude ajaloolisse tippu: 4549,78 punkti.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Selgusid aasta töösturi nominendid
Neljandat korda toimuvale aasta töösturi konkursile esitati tänavu kokku kaheksa kandidaati, kellest finaali pääsesid Siiri Lahe, Taavi Madiberk ja Hannes Lilp.
Neljandat korda toimuvale aasta töösturi konkursile esitati tänavu kokku kaheksa kandidaati, kellest finaali pääsesid Siiri Lahe, Taavi Madiberk ja Hannes Lilp.