Äripäev • 27. juuli 2015 kell 21:01

Siit saad vastuse sind eluaeg vaevanud küsimusele

Raha  Foto: Reuters/Scanpix

Tule koos Äripäevaga arvamusfestivalile ja saa vastus sind eluaeg vaevanud küsimusele: kuidas rikkaks saada?

Just sellise pealkirjaga arutelu korraldab Äripäev Paides 15. augustil algusega kell 18 ettevõtluslaval. Koos Äripäevaga arutlevad selle meeliköitva küsimuse üle investor Raivo Hein, pankurist investor Tarmo Tanilas ja õpetajast investor Kristi Saare. Arutelu hoiab vormis arvamustoimetuse juht Vilja Kiisler.

Koos Äripäevaga arvamusfestivalil arutledes leiad enda jaoks vastuse küsimusele, kas investeerimine on sinu jaoks - ja vastad: jah, muidugi! Oled teretulnud meiega tuliselt vaidlema, sõbralikult sõna sekka ütlema ja asjalikke argumente välja pakkuma.

Rohkem infot leiad siit

Ettevõtluslava tegemistest saad ülevaate siit.   

Kogu arvamusfestivali kava leiad siit

 

 

 

Hetkel kuum