Keda sa peeglis näed? Mul on Sulle pakkumine

09. juuni 2017, 14:12
Tule Äripäeva tööle!
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20170609/NEWS/170609653/AR/0/AR-170609653.jpg

Oled kindlasti lugenud viimastel aastatel vana hea traditsioonilise ajakirjanduse surmast. Ajalehtede trükiarvud kahanevad, reklaamikäibed kukuvad. Duopol Facebook ja Google ning meedia enda toodetud Donald Trump teevad „fake news“ meediale tuule alla.

Tegelik pilt on aga hoopistükkis teine. Jah, Facebook ja Google võtavad reklaamirahast internetis rõhuva enamuse. Jah, ajalehtede pabertiraažid jätkavad langust, ehkki vaiksemalt, kui mõned aastad tagasi ennustati.

Kuid ajalehtede digitellijate arv on hakanud kasvama. Nii maailmas, eesotsas USAga, kui Eestis tehakse läbi enneolematut uuestisündi ja kohanetakse muutuva ärimudeliga. Paradoksaalsel kombel, mida enam Trump meediat ründab, seda enam USAs ajalehtede digitellijate arv kasvab. Vaba ajakirjanduse lipulaev New York Times, majanduslehed Wall Street Journal ja Financial Times teevad müügirekordeid. Äripäeval ja ka teistel Eesti üleriigilistel lehtedel on digitellimused tõusuteel.

Inimesed tahavad professionaalset tagasisidet ühiskonnas toimuva kohta. Abi otsuste langetamiseks. Seda Äripäev pakubki.

Kui sa soovid kaasa lüüa kiirelt muutuvas meediaäris, kui soovid edastada Äripäeva ajakirjanike loodud head sisu suurte organisatsioonide töötajatele, siis kandideeri meie suurkliendihalduriks.

Sul on selles töös taga meie toimetuse ja müügimeeskonna toetus, aga ootame sinult samuti iseseisvust, vastutust ning otsustamise julgust. Ootame sinult B2B müügi kogemust, digimaailma tundmist ja numbrite külge jäämist.

Selles töös saad palju suhelda Eesti juhtidega. Saad tööõhkkonna, kus kiirelt vastu võetud otsused ka kiirelt ära tehakse. Ilma liigse kooskõlastamiseta või passimiseta. Laenuvõtmist võimaldav töötasu ja töökoht Baltimaade unikaalseimas kontoris, saja-aastases Lutheri masinasaalis peale selle.

Kui pärast selle kirja lugemist peeglisse vaatad ja näed seal inimest, kes sobib eespool kirjeldatud rolli, saada sooviavaldus ning CV aadressile sigrid.veskioja@aripaev.ee hiljemalt 21.06.2017. Lisainfot saad küsida telefonil 667 0042.

Tule ja teeme koos ajalugu!

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
09. June 2017, 14:32

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing