• Jaga lugu:

  Kaablitootja neljakordistas kasumi

  Kaabel.

  Kaablite ja elektroonika tootmisega tegelev LEAB Eesti kasvatas mullu käibe lausa neljakordseks.

  Äripäeva infopanka jõudnud ettevõtte majandusaasta aruandest selgub, et elektroonika ja elektrijuhtmete ning -kaablite tootmisega tegeleva LEAB Eesti OÜ müügitulu kasvas mullu lausa 273 protsenti, 6,10 miljoni euroni. Ärikasum ulatus 98 488 euroni, veel 2015. aastal saadi 25 404 eurot kahjumit.
  Mullu töötas firmas keskmiselt 106 inimest, see näitaja kasvas lausa 38 võrra. Käive töötaja kohta suurenes 140 protsenti, 57 561 euroni. Keskmine brutotasu tõusis 14 protsenti, 1109 euroni kuus.

  Unknown body type: x-im/content-part infopank

  „Ettevõte juurutas 2016. aastal ressursside juhtimise tarkvara ning toimus üleminek ühele tarkvarale Monitor ERP kogu grupis,“ kirjutas firma oma tegevusaruandes. „2016. aasta kolmandas kvartalis suurendati SMT tehnoloogia võimsust ning investeeriti tootlikkuse suurendamisse.“
  „2017. aastal on eesmärgiks tõsta ettevõtte kasumlikkust ja efektiivsust protsesside ühildamise ning sünergiate loomise kaudu.“
  LEAB Eesti emafirma on Rootsi ettevõte Lövanger Elektronik AB. Eelmisel ja üle-eelmisel aastal Eesti tütarfirmast dividende ei võetud.
  Põhjalikumalt saab tutvuda firma majandustulemustega Äripäeva infopangas
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Merli Üle: tänane lumehelbeke hindab samu väärtusi mida su enda laps
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
SEB: turgudel on oodata korrektsiooni
Aktsiaturgudel on oodata korrektsiooni ning kõige tugevamalt võivad pihta saada Jaapani aktsiad, hoiatas SEB pank, vahendab CNBC.
Aktsiaturgudel on oodata korrektsiooni ning kõige tugevamalt võivad pihta saada Jaapani aktsiad, hoiatas SEB pank, vahendab CNBC.
Raadiohommikus: vaktsiinid, koroonapassid ja kiiresti lähenev sügis
Reedel teeme Äripäeva hommikuprogrammis juttu koroonavõitlusest. Kolmas laine on alanud, poliitikud püüavad kiirendada vaktsineerimist ja mõelda samal ajal välja plaane, kuidas ei peaks sulgema koole ning hoida avatuna majandust. Kuulame endiste sotsiaalministrite seisukohti, mida on seni tehtud hästi-halvasti ja mis piiranguid võiks oodata. Samuti helistame haridus- ja teadusministrile Liina Kersnale, et uurida, kuidas siis ikkagi korraldatakse sügisest koolielu.
Reedel teeme Äripäeva hommikuprogrammis juttu koroonavõitlusest. Kolmas laine on alanud, poliitikud püüavad kiirendada vaktsineerimist ja mõelda samal ajal välja plaane, kuidas ei peaks sulgema koole ning hoida avatuna majandust. Kuulame endiste sotsiaalministrite seisukohti, mida on seni tehtud hästi-halvasti ja mis piiranguid võiks oodata. Samuti helistame haridus- ja teadusministrile Liina Kersnale, et uurida, kuidas siis ikkagi korraldatakse sügisest koolielu.
Suured väikesed: kuidas sündis Läti esimene ükssarvik Uus lugude sari!
Läti oli viimane riik Euroopas, mille Facebook vallutas. Iga pool mujal murdusid kohalikud sotsiaalmeedia kanalid – nagu meie rate.ee – uue ja seksikama Facebooki ees, aga Läti oma ühismeedia Draugiem.lv osutas visa vastupanu.
Läti oli viimane riik Euroopas, mille Facebook vallutas. Iga pool mujal murdusid kohalikud sotsiaalmeedia kanalid – nagu meie rate.ee – uue ja seksikama Facebooki ees, aga Läti oma ühismeedia Draugiem.lv osutas visa vastupanu.