Erafirma pakub seaduserikkumisel abi

30. oktoober 2017, 15:51
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20171030/NEWS/171039975/AR/0/AR-171039975.jpg

Kaitseressursside amet leiab, et OÜ ArmyLaw rikub reklaamiseadust, pakkudes oma Facebooki lehel abi ajateenistusest kõrvale hoidmiseks, kirjutas ERRi venekeelne uudisteportaal.

Ameti kinnitusel rikub ArmyLaw OÜ reklaamiseadust, mille järgi ei tohi reklaam kutsuda üles avalikku korda ega riigi julgeolekut ohustavale tegevusele, samuti toetada ega soodustada nimetatud tegevust. Reklaamiseadus sätestab, et reklaam ei tohi kutsuda üles käituma õigusvastaselt või rikkuma üldisi moraalinorme, õigustada õigusrikkumist ega alavääristada õiguskuulekat käitumist.

Kaitseressursside amet leiab, et juriidilist isikut ArmyLaw OÜ-d on võimalik karistada rahatrahviga kuni 10 000 eurot, vahendas ERRi uudisteportaal.

ArmyLaw reklaami kohaselt osutab firma vastavat teenust vähemalt 25aastastele kutsealustele, kellel on oma äri ja pere ning kes on saanud kaitseressursside ametilt kutse arstlikku komisjoni või otsuse ajateenistusse asumiseks. Firma lubab leida lahenduse, mille tulemusel oleks arstlikku komisjoni mitteilmumisest või ajateenistusse asumata jätmisest võimalik puhtana välja tulla ning teenuse hinnaks on reklaami kohaselt 1500 eurot.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
30. October 2017, 15:54

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing