Äripäev • 18. detsember 2017
Jaga lugu:

Kingitus: Ahti Heinla ettekanne Äriplaani konverentsil

Ahti Heinla.  Foto: Raul Mee

Äripäev kingib oma lugejatele Ahti Heinla ettekande videosalvestuse Eesti suurimal majanduskonverentsil Äriplaan.

Tehnoloogiaettevõtja Ahti Heinla rääkis Eesti juhtiva majanduskonverentsi Äriplaan 2018 ettekandes, miks on idufirmade tegijad nagu ususekt, kui suur on Eesti ettevõtete koguväärtus ja kui palju kasvatab üks inimene tööaasta jooksul Eestis ettevõtete väärtust.

Ahti Heinla kuulub Skype’i käivitajate tiimi ning on üks investeerimisfirma Ambient Sound Investment ja kullerrobotite tootja Starship Technologiesi asutajaid. Starship Technologies on 2014. aastal loodud start-up, mis ehitab kaupade transpordiks mõeldud autonoomsete robotite laevastikku.

Jaga lugu:
Hetkel kuum