27. mai 2018 • 2 min
Jaga lugu:

Hommikul: kuidas pensionisüsteemi raha juurde saada?

Aivar Hundimägi  Foto: Erik Prozes

Esmaspäeval otsitakse Äripäeva raadio hommikuprogrammis vastust küsimusele, kuidas Eesti pensionisüsteemi raha juurde saada. Lisaks räägime investeerimisklubi esindajate Tõnis-Denis Merkuljevi ja Marko Oologa, kui suur on eestlaste huvi investeerimise vastu ning mis seda huvi mõjutavad.

Äripäeva raadio hommikuprogrammi veavad Aivar Hundimägi ja Liis Amor

Päev jätkub kolme saatega.

11.00-12.00 „Äripäev eetris“. Nädala olulisemad teemad võtavad kokku Aivar Hundimägi ja Viivika Rõuk.

13.00-14.00 „Minister külas“. Töö- ja terviseminister Riina Sikkut räägib, millised on tema majanduslikud vaated ja miks ta peab riigi sekkumist inimeste terviseküsimustesse vajalikuks. Samuti põhjendab ta, miks pole tasuta ravikindlustus kõigile kriitikast hoolimata paha mõte ja miks ta erinevalt Jevgeni Ossinovskist julgeb edasi minna rahvatervise seaduse eelnõuga, mis on pungil keelavaid punkte. Saadet juhib Eliisa Matsalu.

15.00-16.00 „Lavajutud“. Tänased jutud on salvestatud Äripäeva korraldatud sekretäride päeval. Esimesena kõneleb HAL Koolituse koolitaja Ene Seidla, et konflikt tabab meid alati ootamatult ja paraku ei ole meie loomulikest inimlikest reaktsioonidest konfliktiolukorras abi. Õpime tehnikaid, mis meid emotsioonide faasist edasi aitavad ning õpime kontrollima oma kehakeelt, et ründa-põgene faasist teadlikult välja tulla. Saate teises pooles räägib endine profikorvpallur, nüüdne maailmarändur, blogija ja kirjanik Jesper Parve. „Tihti avastan end mõtlemast: kuidas on see võimalik, et mees ja naine üldse koos eksisteerida, elada ja töötada saavad. Oleme ju nii erinevatest maailmadest,“ ütles Parve. Kes mees siis Parve arvates on, miks on ta nii teistsugune ja kuidas teda paremini mõista, sellest ta saates räägibki.

 

 

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt