Äripäev • 26. juuli 2018
Jaga lugu:

Ossinovski pooldab kassade nimevahetust

SDE esimees Jevgeni Ossinovski  Foto: Andras Kralla

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna (SDE) esimees Jevgeni Ossinovski toetab haigekassa ja töötukassa nime vahetust, kuid usub, et enne valimisi seda ei tule, vahendab Postimees.

"Kui hinnalipik on selline, et paneme peaaegu miljon eurot siltide, blankettide ja pastakate vahetamisse, siis see ei mahu Eesti sotsiaalpoliitika prioriteetide seas esimese saja hulka," rääkis Ossinovski Postimehele.

Tema sõnul võib nimevahetuse ära teha, kuid see ei peaks olema planeeritud poliitilise hoogtööna. "Organisatsioonid aeg-ajalt ikka uuendavad oma brände ja oma kontoreid ning selle raames ehk täiendava nullkuluga saaks need asjad ära teha," ütles sotside juht.Haigekassa ja töötukassa soovivad järgmisel aastal muuta nime vastavalt tervisekassaks ja töökassaks, hinnanguliselt kulub nimevahetamisele kuni 865 000 eurot.Loe pikemalt Postimehest.

Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Hetkel kuum