• Jaga lugu:

  RMK nõukogu ootab ees märkimisväärne palgatõus

  Andres Talijärv on Eesti Erametsaliidu tegevjuht ja RMK nõukogu esimees.Foto: Erametsaliit

  Kui valitsus keskkonnaministri määruse eelnõu heaks kiidab, tõuseb riigimetsa majandamise keskuse (RMK) nõukogu liikmete tasu ligi kolm korda, kirjutab ERRi uudisteportaal.

  ERRi uudisteportaal kirjutab, et RMK nõukogu esimees teenib kuus praegu 473 eurot ning esimehe asetäitjale ja liikmetele makstava tasu suurus on 355 eurot kuus. Kooskõlastusringil eelnõu näeb ette, et alates oktoobrist teeniks nõukogu esimees kolm töötasu alammäära kuus ehk praeguse seisuga 1500 eurot ning nõukogu liikmed kaks alammäära ehk 1000 eurot kuus.
  Eelnõu seletuskiri põhjendab tasu tõstmist sellega, et seda pole tehtud viimased kümme aastat. RMK nõukogu esimees on Andres Talijärv ning liikmed Andres Metsoja, Andrus Tamm, Arne Tilk, Jaanus Marrandi, Karel Rüütli, Mihkel Undrest, Rain Vipper ja Veiko Tali.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Anu Ruul: kestliku innovatsiooni võimalikkusest Maal – kümme sammu maailmalõpust eemale
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Alexander Elder hoiatas Toomase konverentsil pullituru lõpu eest
Eesti juurtega börsikaupleja Alexander Elder on turgude suhtes pessimistlik ning usub, et ka Tallinna börsil on oodata varsti karuturgu.
Eesti juurtega börsikaupleja Alexander Elder on turgude suhtes pessimistlik ning usub, et ka Tallinna börsil on oodata varsti karuturgu.
Kuidas Kaarel Kotkas pauguga majandusteooria põhitõe selgeks sai
Eesti eduka idufirma Veriff asutaja Kaarel Kotkas kõneles tänasel investor Toomase konverentsil, kuidas üks hiidlane Emmastest jõudis nii kaugele, et tema ettevõte tegutseb Räniorus ja teeb oma teenusega võimalikuks maailma suurimate firmade äri.
Eesti eduka idufirma Veriff asutaja Kaarel Kotkas kõneles tänasel investor Toomase konverentsil, kuidas üks hiidlane Emmastest jõudis nii kaugele, et tema ettevõte tegutseb Räniorus ja teeb oma teenusega võimalikuks maailma suurimate firmade äri.
USA süüdistab Valgevene ametnikke piraatluses seoses Ryanairi lennuki intsidendiga
USA ametivõimud on esitanud neljale Valgevene valitsusametnikule lennukipiraatluse süüdistuse, kuna nad sundisid eelmisel aastal Leetu suundunud Ryanairi lendu maanduma Minskis, et arreteerida juhtiv opositsiooniaktivist.
USA ametivõimud on esitanud neljale Valgevene valitsusametnikule lennukipiraatluse süüdistuse, kuna nad sundisid eelmisel aastal Leetu suundunud Ryanairi lendu maanduma Minskis, et arreteerida juhtiv opositsiooniaktivist.