Aivar Hundimägi • 11. september 2018 • 1 min
Jaga lugu:

Rohi tööjõupõua leevendamiseks

Töötajate sihikindel arendamine aitab ettevõtetel vältida tööjõupõuda ning muudab konkurentidele töötajate ära meelitamise keeruliseks, ütlevad Grant Thorntoni inimeste ja organisatsioonikultuuri juhtivnõustaja Katrin Oblikas ja Swedbank Eesti karjäärikeskuse juht Grete Kotkas kolmapäeval Äripäeva raadios eetris olevas saates „Õigusruum“.

Seekord on saate teemaks inimeste arendamine ning räägitakse, millele tasub tähelepanu pöörata, kui keskastme juhi või tippjuhi positsioonile edutakse mõni ettevõtte senine töötaja.

Grant Thorntoni inimeste ja organisatsioonikultuuri juhtivnõustaja Katrin Oblikas   Foto: Grant Thornton

Alates septembrist valmib Äripäeva raadio saade „Õigusruum“ koostöös nõustamisfirmaga Grant Thornton. Korra kuus kolmapäeval kell 11.00 eetrisse minevas saates on fookuses auditeerimise, raamatupidamise ning maksu-, õigus- finants- ja ärinõustamisega seotud kuumad teemad. Esimene saade on eetris juba homme.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt