Rohi tööjõupõua leevendamiseks

11. september 2018, 16:58
Grant Thorntoni inimeste ja organisatsioonikultuuri juhtivnõustaja Katrin Oblikas
https://www.aripaev.ee/storyimage/ea/20180911/NEWS/180919892/AR/0/AR-180919892.jpg

Töötajate sihikindel arendamine aitab ettevõtetel vältida tööjõupõuda ning muudab konkurentidele töötajate ära meelitamise keeruliseks, ütlevad Grant Thorntoni inimeste ja organisatsioonikultuuri juhtivnõustaja Katrin Oblikas ja Swedbank Eesti karjäärikeskuse juht Grete Kotkas kolmapäeval Äripäeva raadios eetris olevas saates „Õigusruum“.

Seekord on saate teemaks inimeste arendamine ning räägitakse, millele tasub tähelepanu pöörata, kui keskastme juhi või tippjuhi positsioonile edutakse mõni ettevõtte senine töötaja.

Alates septembrist valmib Äripäeva raadio saade „Õigusruum“ koostöös nõustamisfirmaga Grant Thornton. Korra kuus kolmapäeval kell 11.00 eetrisse minevas saates on fookuses auditeerimise, raamatupidamise ning maksu-, õigus- finants- ja ärinõustamisega seotud kuumad teemad. Esimene saade on eetris juba homme.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
11. September 2018, 16:57

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing