Jaanus Vogelberg • 11 oktoober 2018
Jaga lugu:
Uudised
Ainult tellijale

Ratas ja Simson: Tallinna Sadama IPOga võib rahule jääda

Jüri Ratas ja Kadri Simson
Jüri Ratas ja Kadri Simson   Foto: Raul_Mee, Raul Mee

Majandus- ja taristuminister Kadri Simson andis täna valitsuskabinetile ülevaate Tallinna Sadama aktsiate noteerimisest Tallinna börsil. Simsoni ja peaminister Jüri Ratase hinnangul võib IPOga rahule jääda.

"Sadama aktsiaid ostis kokku ligi 14 000 jaeinvestorit, seega võib tulemusega igati rahul olla,“ ütles peaminister Jüri Ratas.

Kadri Simson lisas, et sadama IPO elavdas kauplemist Tallinna börsil ning tõi Eesti majandusse juurde suure hulga uusi väikeinvestoreid. „Kui me vaatame perioodi alates päevast, kui sai aktsiatega kaubelda, moodustas Sadama aktsiate tehingute maht 21 protsenti kogu Nasdaq Balti põhinimekirja tehingutest. Rahaliselt oli maht koguni 38 protsenti,“ ütles minister.

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad.

Oled tellija, kuid ei pääse lugema?Vaata siia

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt