• Jaga lugu:

  AirBaltic püüab Eestist Põhjamaadesse reisijaid

  AirBaltic katsub Tallinnas Põhjamaade liinidel jõudu Nordicaga.Foto: Reuters/Scanpix

  SASile ja Nordicale pakub nüüd Tallinnas otsest konkurentsi AirBaltic, mis alustas otselende Stockholmi ja Oslosse.

  “Me oleme tõeliselt pühendunud edasisele kasvule, kindlustamaks oma juhtivat kohta Baltikumi peamise lennufirmana. See on osa airBalticu äriplaanist. 2019. aastaks pakume Tallinnast juba 12 otselendu suurendades veelgi oma kohalolekut Eestis ning pakkudes paremat lennuühendust Eesti reisijate jaoks,” kinnitas Läti lennufirma juht Martin Gauss.
  Tallinnast Stockholmi hakkab airBaltic lendama 12 korda nädalas. Praegu kurseerib sellel liinil nii SAS kui Eesti Nordica. Samuti oktoobri lõpust lisandus sellele liinile Põhjamaade odavlennufirma Norwegian.
  Oslosse hakkab AirBaltic lendama kaks korda nädalas. Ka sellel liinil konkureeritakse Norwegiani ja Nordicaga. Osloga kasvab AirBalticu Tallinna otselendude arv teistesse Euroopa pealinnadesse kaheksani.
  Lennufirma laienemisega Eestisse toodi Tallinna lennujaama baseeruma veel üks täiendav lennuk.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Anu Ruul: kestliku innovatsiooni võimalikkusest Maal – kümme sammu maailmalõpust eemale
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
USA aktsiaturg: Nasdaq pani langusnädalale punase punkti
Tehnoloogiaaktsiaist pungil Nasdaqi liitindeks lõpetas börsinädala 2,72 protsendise kukkumisega; languses olid ka kõik teised peamised USA börsiindeksid.
Tehnoloogiaaktsiaist pungil Nasdaqi liitindeks lõpetas börsinädala 2,72 protsendise kukkumisega; languses olid ka kõik teised peamised USA börsiindeksid.
Raadiohitid: ühe Eesti panga juhtimisviga ja uus Tuul Tallinna börsil
Lõppeval nädalal puistasid raadioeetrisse tarkuseteri ettevõtja Indrek Neivelt, kes analüüsis kahe Eesti panga konkurentsi, Swedbank Eesti juht Olavi Lepp, kes rääkis spetsialistist juhiks kujunemisest, ning elektritõukeratta jagamisteenuse Tuul kaasasutaja Kristjan Maruste, kelle sõnul hakkab ettevõte lähiajal Tallinna börsilt kaasama võlakirjadega finantseeringuid.
Lõppeval nädalal puistasid raadioeetrisse tarkuseteri ettevõtja Indrek Neivelt, kes analüüsis kahe Eesti panga konkurentsi, Swedbank Eesti juht Olavi Lepp, kes rääkis spetsialistist juhiks kujunemisest, ning elektritõukeratta jagamisteenuse Tuul kaasasutaja Kristjan Maruste, kelle sõnul hakkab ettevõte lähiajal Tallinna börsilt kaasama võlakirjadega finantseeringuid.
Ossinovski vastane ei jäänud kohtu otsusega rahule
Läti ärimees Ilja Gertšikov, kelle Riia esimese astme kohus jättis ilma kosmeetikatootja Dzintars kaubamärgiõigustest, mille kohus määras Oleg Ossinovski ostetud ettevõttele, on otsuse edasi kaevanud, kirjutab Leta.
Läti ärimees Ilja Gertšikov, kelle Riia esimese astme kohus jättis ilma kosmeetikatootja Dzintars kaubamärgiõigustest, mille kohus määras Oleg Ossinovski ostetud ettevõttele, on otsuse edasi kaevanud, kirjutab Leta.