Eliisa Matsalu • 14. märts • 1 min
Jaga lugu:
Uudised
Ainult tellijale

Kallas: usaldus löödi nulli

Reformierakonna esimees Kaja Kallas püüab Keskerakonna inimesi ümber veenda, et nad ei pooldaks Keskerakonna, Isamaa ja EKRE loodavat koalitsiooni. Keskerakonna esimehe Jüri Ratase veenmisel ta aga mõtet ei näe.

Reformierakonna esimees Kaja Kallas küsib, miks ajakirjandus Jüri Ratase Keskerakonna esimehe kohalt tagasiastumise kohta midagi ei päri. "Enne valimistulemusi pidin pidevalt vastama küsimusele, kas ma astun tagasi, kui jääme teiseks," märkis ta.  Foto: Liis Treimann

Valimised võitnud, kuid teiste erakondade poolt nurka surutud Reformierakonna võimalused valitsusse saada on piiratud, tõdeb erakonna esimees Kaja Kallas. Äripäeva hommikuprogrammis antud intervjuus selgitas ta, mida erakond veel üldse ära teha saab.

Seda artiklit näevad Äripäeva tellijad.
Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
podcastÄripäeva raadio­saadetele
ajalehtkõigile artiklitele ja TOPidele
investor-Toomasinvestor Toomase nõuannetele
infopankÄripäeva Infopanga hõbepaketile
Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Seotud lood
Kõik seotud lood
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt