Jaga lugu:
Uudised
Ainult tellijale

Taavi Aas pani Eesti Teed müüki

Majandus- ja taristuminister Taavi Aas  Foto: Andras Kralla

Majandus- ja taristuminister Taavi Aas soovib valitsuselt nõusolekut võõrandada avalikul enampakkumisel riigile kuuluvad 100 000 ASi Eesti Teed aktsiat. Ühe aktsia nimiväärtus on 100 eurot, on kirjas valitsuse päevakorras.

Rahandusministeeriumile saadetud ülevaates oli kirjas, et Eesti Teede müük võiks toimuda avalikul enampakkumisel ning alghinnaks soovitab ministeerium vähemalt 14 miljonit eurot, mis on võrdne ettevõtte raamatupidamisliku väärtusega ja kõrgem eksperdi poolt 2018. aasta novembris hinnatud turuväärtusest.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Jaga lugu:
Seotud lood
Hetkel kuum