Priit Pokk • 1 veebruar 2020
Uudised
Ainult tellijale

Ferrari sattus linnamaasturi nimevalikuga vaidlustesse

Luksuslikke sportautosid valmistav Ferrari kavatseb 2022. aastal lagedale tulla oma enda esimese linnamaasturiga, mis kannaks Purosangue nime (tõlkes puhas veri).  Foto: Erik Prozes

Ferrari läheb kohtusse ühe väikese heategevusfondi Purosangue vastu, kuna nad pole autotootja hinnangul piisavalt kasutanud enda sihtasutuse nime kommertseesmärkidel, et tagada nime eksklusiivsust, kirjutab Financial Times.

Nimelt kavatseb Ferrari 2022. aastal lagedale tulla oma enda esimese linnamaasturiga, mis kannaks ka Purosangue nime (tõlkes puhas veri). Sihtasutus valis aga nime seetõttu, et nad võitlevad dopingu kasutamise vastu spordis.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum