• Jaga lugu:

  Börs: Põhja-Korea kriis raputas Aasia börse

  Donald TrumpFoto: Scanpix/Reuters

  USA president Donald Trump oli terav Põhja-Korea aadressil ja see viis Aasia börsid langusesse.

  Donald Trump hoiatas Põhja-Koread otsesõnu sõjalise löögi eest, kui see USAd edasi ähvardab. „Parem oleks, kui Põhja-Korea enam USAd ei ähvardaks. Nad kohtavad sel juhul tuld, raevu ja ausalt öeldes jõudu, mida maailm pole varem näinud,“ ütles Trump reporteritele.
  See oli vastulause Põhja-Korea reaktsioonile ÜRO sanktsioonide vastu, milles ta teatas, et USA maksab kallilt oma kuritegude eest. Põhja-Korea teatas, et kaalub raketirünnakut Guamis asuva USA sõjaväebaasi pihta, vahendab uudisteagentuur Bloomberg.
  "See on klassikaline Trump"
  Senati relvajõudude komitee juht, republikaanist senaator John McCain jäi Trumpi väljaütlemise suhtes kahetisele arvamusele. "Need suured juhid, keda mina näinud olen, ei ähvarda ilma et oleks valmis ka reageerima. Ma pole kindel, kas president Trump on valmis reageerima," ütles McCain. Ta lausus reporteritele, et ei oska öelda, kui tõsiselt presidendi hoiatust võtma peaks. "See on klassikaline Trump, ta liialdab," lisas McCain.
  Jaapani Nikkei indeks langes 1,5 protsenti, 19703 punktile, Lõuna-Korea Kospi indeks langes veidi vähem – 1,1 protsenti, Shanghai komposiitindeks 0,15, Hongkongi Hang Sengi indeks 0,6 protsenti.
  Austraalia oli 0,4 protsendiga plussis. MSCI Asia Pacific indeks püsis muutumatult.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Indrek Alliksaar: hinnad kerkivad, kuid pelgalt see ei pruugi õnne õuele tuua
Keerulistes oludes on juhtimiskvaliteet eriti tähtis, et leida õige strateegia, mille abil uues olukorras efektiivsuse näitajaid ja kasumlikkust kasvatada, kirjutab KPMG auditi juht Indrek Alliksaar Äripäeva Infopanga ehitusmaterjalide tootjate aastaraportile antud kommentaaris.
Keerulistes oludes on juhtimiskvaliteet eriti tähtis, et leida õige strateegia, mille abil uues olukorras efektiivsuse näitajaid ja kasumlikkust kasvatada, kirjutab KPMG auditi juht Indrek Alliksaar Äripäeva Infopanga ehitusmaterjalide tootjate aastaraportile antud kommentaaris.
Nordecon ehitab 17 miljoni eest Ahtri tänavale büroohoone
Nordecon sõlmis 17 miljoni euro suuruse lepingu Ahtri tänaval asuva Roseni Maja büroohoone ehitamiseks, selgub börsiteatest.
Nordecon sõlmis 17 miljoni euro suuruse lepingu Ahtri tänaval asuva Roseni Maja büroohoone ehitamiseks, selgub börsiteatest.
Kuidas väljuda õpilasfirma programmist päris firma omanikuna Samm-sammult: kuidas teha edukas äri
Igal aastal peavad gümnaasiumiastme õpilased otsustama, kas teha uurimistöö või õpilasfirma. Mõnel läheb nii hästi, et lõpuks sünnib päris firma koos maailmavallutusplaanidega.
Igal aastal peavad gümnaasiumiastme õpilased otsustama, kas teha uurimistöö või õpilasfirma. Mõnel läheb nii hästi, et lõpuks sünnib päris firma koos maailmavallutusplaanidega.
Arvuti hakkab elektri asemel kasutama valgust
Uued ülijuhtivad materjalid, tehisintellekti võimalused haiguste diagnoosimisel, moodne taaskasutus – nendest ja ka teistest huvitavatest teemadest on juttu Äripäevas välja antava ajakirja Imeline Teadus augusti numbris.
Uued ülijuhtivad materjalid, tehisintellekti võimalused haiguste diagnoosimisel, moodne taaskasutus – nendest ja ka teistest huvitavatest teemadest on juttu Äripäevas välja antava ajakirja Imeline Teadus augusti numbris.