• Jaga lugu:

  Nafta hind võttis suuna alla

  Foto: EPA

  Nafta hind kukkus täna enam kui 2% võrra, kuna analüütikud hoiatavad nõudluse vähenemise eest, vahendab Reuters.

  Rahvusvaheline Energiaagentuur (IEA) teatas täna, et kuna eelolev talv tõotab tulla oodatust soojem, on oodata naftanõudluse langust. Samuti prognoosivad analüütikud, et kuna mitmed naftariigid on uue aasta alguses plaanimas toodangut tõsta, viitab ka see, et hind peaks suuna alla võtma.
  IEA kärpis nii käesoleva kui ka järgmise aasta naftanõudluse kasvuprognoose 100 000 barreli võtta. Seega peaks tänavu naftanõudlus võrreldes eelmise aastaga kasvama 1,5 miljoni barreli võrra ning uuel aasta omakorda võrreldes käesoleva aastaga 1,3 miljoni barreli jagu.
  USA valitsus andis eile teada, et detsembris peaks USA naftatootjate toodang tõusma 12. järjestikust kuud järjest, sedapuhku 80 000 barreli jagu päevas.
  Brenti toornafta barrel maksab praegu 61,77 dollarit.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Robert Sarv: palun terve inimese passi
Sportlikud, terved ja karsked inimesed on koroonapandeemia ajal pandud ebamõistliku ja -inimliku surve alla, kirjutab Emerald Legali vandeadvokaat Robert Sarv.
Sportlikud, terved ja karsked inimesed on koroonapandeemia ajal pandud ebamõistliku ja -inimliku surve alla, kirjutab Emerald Legali vandeadvokaat Robert Sarv.
Nasdaqi indeks ainukesena plussis
USA börsil lõppes päev kahetiselt, kui investorid analüüsisid tehnoloogiahiidude tulemusi ning Föderaalreservi avaldust, vahendab Reuters.
USA börsil lõppes päev kahetiselt, kui investorid analüüsisid tehnoloogiahiidude tulemusi ning Föderaalreservi avaldust, vahendab Reuters.
Kas osta või rentida?
Ettevõtete vajadused muutuvad hoogsalt arenevas maailmas väga kiiresti ning viimasel aastal mõjutas seda lisaks ka koroonakriis. Ettevõtted pidid muutunud keskkonnale kiiresti reageerima ja tegema vajalikke muudatusi oma töökorralduses ning näiteks ka arvutipargi haldamine on osutunud paljude jaoks parajaks väljakutseks.
Ettevõtete vajadused muutuvad hoogsalt arenevas maailmas väga kiiresti ning viimasel aastal mõjutas seda lisaks ka koroonakriis. Ettevõtted pidid muutunud keskkonnale kiiresti reageerima ja tegema vajalikke muudatusi oma töökorralduses ning näiteks ka arvutipargi haldamine on osutunud paljude jaoks parajaks väljakutseks.
Tragöödia pani naise jätkama armastatu elutööd
Triin Lille nimi ei vaja motoinimestele tutvustamist. Kõik, kellele ilmakuulus bränd Yamaha tuttav, teavad, et Maarjamaal kannab selle edu eest hoolt just tema. Valdkonda süvitsi sukeldus naine aga pärast suurt isiklikku kaotust ning tragöödiat.
Triin Lille nimi ei vaja motoinimestele tutvustamist. Kõik, kellele ilmakuulus bränd Yamaha tuttav, teavad, et Maarjamaal kannab selle edu eest hoolt just tema. Valdkonda süvitsi sukeldus naine aga pärast suurt isiklikku kaotust ning tragöödiat.