Lauri Teder • 4. aprill 2018
Jaga lugu:

Zuckerberg läheb tuleval nädalal Kongressile vastuseid andma

Facebooki asutaja ja tegevjuht Mark Zuckerberg  Foto: EPA

USA parlamendi esindajatekoja energeetika- ja kaubanduskomitee teatel ilmub Facebooki tegevjuht Mark Zuckerberg 11. aprillil rahvasaadikute ette, et vastata kasutajaandmete tarvitamise ja kaitsega seotud küsimustele.

Komitee juhatuse avalduse kohaselt võimaldab ülekuulamine heita valgust olulistele andmeturbega seotud küsimustele ja aidata ameeriklastel paremini mõista, kuidas nende isiklikke andmeid internetis kasutatakse.

Tegemist on Zuckerbergi esimese avaliku ülesastumisega USA parlamendi ees. Sündmus on tähelepanuväärne ka seetõttu, et üldiselt väldib Facebooki looja taolisi raskesti kavandatavaid esinemisi ja vahetuid sõnavõtte. Möödunud aastal toimunud USA tuuril kulgesid tema avalikud esinemised ja kohtumised näiteks üsna jäiga stsenaariumi järgi.

Kongressi alamkoja energeetika- ja kaubanduskomiteega kohtumise järel viib Zuckerberg läbi ka videokonverentsi ajakirjanike küsimustele vastamiseks.

Jaga lugu:
Hetkel kuum