Zuckerberg läheb tuleval nädalal Kongressile vastuseid andma

04. aprill 2018, 19:30
Facebooki asutaja ja tegevjuht Mark Zuckerberg
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20180404/BORS/180409847/AR/0/AR-180409847.jpg

USA parlamendi esindajatekoja energeetika- ja kaubanduskomitee teatel ilmub Facebooki tegevjuht Mark Zuckerberg 11. aprillil rahvasaadikute ette, et vastata kasutajaandmete tarvitamise ja kaitsega seotud küsimustele.

Komitee juhatuse avalduse kohaselt võimaldab ülekuulamine heita valgust olulistele andmeturbega seotud küsimustele ja aidata ameeriklastel paremini mõista, kuidas nende isiklikke andmeid internetis kasutatakse.

Tegemist on Zuckerbergi esimese avaliku ülesastumisega USA parlamendi ees. Sündmus on tähelepanuväärne ka seetõttu, et üldiselt väldib Facebooki looja taolisi raskesti kavandatavaid esinemisi ja vahetuid sõnavõtte. Möödunud aastal toimunud USA tuuril kulgesid tema avalikud esinemised ja kohtumised näiteks üsna jäiga stsenaariumi järgi.

Kongressi alamkoja energeetika- ja kaubanduskomiteega kohtumise järel viib Zuckerberg läbi ka videokonverentsi ajakirjanike küsimustele vastamiseks.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
04. April 2018, 18:19

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing