Jaga lugu:

Uued mudelid rallitasid Ferrari kasumit

Ferrari LaFerrari  Foto: RM Sotheby's

Ferrari teatas headest kvartalitulemustest: kasum kerkis tänu uutele sportautomudelitele viiendiku võrra.

Ferrari tuli välja 812 Superfasti ning 488 uute mudelitega.

Ferrari netokasum tõusis 149 miljoni euroni, eelmisel aastal samal ajal jäi kasum 124 miljoni euro juurde. Käive kerkis 831 miljoni euroni ehk eelmise aasta sama perioodiga võrrelduna 10 miljonit eurot.

Ühtlasi teatas autotootja, et jätab oma käesoleva aasta prognoosid samaks, ennustades selle aasta käivet 3,4 miljardi euro juurde. Autode müügiarv peaks kerkima 9000 võrra. Kasuminumbrid peaksid aasta kokkuvõttes jääma aga 1,1 miljardi manu.

Ferrari aktsia hakkas pärast tulemuste teatamist tõusma ning on praegu 3,5% plussis, 130,35 dollaril.  

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas