• Jaga lugu:

  Trumpi majandusnõunik lubas presidendi säutsu tõttu Google'i tegevust uurida

  Valge Maja majandusnõukogu esimees Larry Kudlow ja president TrumpFoto: Scanpix / Reuters

  Valge Maja majandusnõukogu esimees Larry Kudlow lubas uurida, kas valitsus peaks Google'i otsinguid väidetava kallutatuse pärast reguleerima, reageerides sellega presidendi hommikustele Twitteri postitustele, vahendab Politico.

  President Trumpi sõnul on Google'i otsingumootor tugevalt tema vastu, kuna sõnapaari "Trump news" ("Trumpi uudised") vastetest 96% pärinevad vasakpoolsetest allikatest. Väidetavalt pärineb see statistika konservatiivseid vaateid esindavast blogist PJ Media. Lisaks süüdistas Trump Google'it ja teisi konservatiivsete häälte summutamises ja heade uudiste varjamises ning rõhutas, et olukorraga tuleb tegeleda.
  Meedia küsimustele põgusalt vastates ei selgitanud Kudlow, mil moel administratsioon asjaga tegeleda kavatseb, kuid lubas sellest tulevikus teada anda.
  Õige pea pärast presidendi postitust avaldas Google ka pressiteate, milles rõhutas, et selle otsingumootor ei suuna vasteid kunagi ühegi poliitilise ideoloogia poole.
  Tehnoloogiahiiu A-aktsia hind on teisipäeva esimeste tundide jooksul kahanenud ligikaudu 0,4% ja C-aktsia hind umbes 0,5%.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Aimar Ventsel: Kesk-Aasia õppetund – autoriteet pole jumalast antud
Pikemas perspektiivis on parem mõnevõrra võimu jagada, selmet panna alluvaid ihaldama absoluutset võimu pakkuvat ülemuse ametit, et siis ise sama autoritaarselt kõigile koht kätte näidata, kirjutab Kasahstani värske näite varal etnoloogiadoktor Aimar Ventsel.
Pikemas perspektiivis on parem mõnevõrra võimu jagada, selmet panna alluvaid ihaldama absoluutset võimu pakkuvat ülemuse ametit, et siis ise sama autoritaarselt kõigile koht kätte näidata, kirjutab Kasahstani värske näite varal etnoloogiadoktor Aimar Ventsel.
Naftaturgu suunab 61aastase inseneri käsi
Naftaturg on keerulise 2021. aasta läbinud suuremate hüpeteta – otsekui suunaks kellegi käsi toornafta hinda rahulikult, kuid kindlalt ülesmäge. Selle käe omanik on 61aastane naftainsener ja kuningapoeg, Saudi Araabia energeetika­minister Abdulaziz bin Salman Al Saud.
Naftaturg on keerulise 2021. aasta läbinud suuremate hüpeteta – otsekui suunaks kellegi käsi toornafta hinda rahulikult, kuid kindlalt ülesmäge. Selle käe omanik on 61aastane naftainsener ja kuningapoeg, Saudi Araabia energeetika­minister Abdulaziz bin Salman Al Saud.
Heiki Einpaul: kõige kõvema kisaga pole alati kõige suurem probleem
Energia kallinemisega toimetulemise võtmelahendus on säästlikumad ja alternatiivsed lahendused ning need, kes ainult virisevad ja abi nõuavad, jäävadki lõpuks hammasrataste vahele või õpivad efektiivsemalt taotlusi kirjutama, ütleb masinaehitusettevõtte Hekotek omanik Heiki Einpaul tööstusjuhtide küsitluse vastuses.
Energia kallinemisega toimetulemise võtmelahendus on säästlikumad ja alternatiivsed lahendused ning need, kes ainult virisevad ja abi nõuavad, jäävadki lõpuks hammasrataste vahele või õpivad efektiivsemalt taotlusi kirjutama, ütleb masinaehitusettevõtte Hekotek omanik Heiki Einpaul tööstusjuhtide küsitluse vastuses.
Endised kolleegid läksid Ukraina hanke pärast kaklema
Kaks Eesti ettevõtet vaidlevad tuntud Ukraina riigiettevõtte Antonov korraldatud hanke üle. Mõlemad süüdistavad teineteist ebaausas mängus.
Kaks Eesti ettevõtet vaidlevad tuntud Ukraina riigiettevõtte Antonov korraldatud hanke üle. Mõlemad süüdistavad teineteist ebaausas mängus.