Äripäev • 11. oktoober 2018 kell 7:12
Olympic Entertainment Groupi (OEG) kasiino Varssavis.   Foto: Äripäev

Olympicu tugevamad tulemused Maltalt ja Itaaliast

Olympic Entertainment Group (OEG) teatas täna kolmanda kvartali tulemused, mis näitasid aastases võrdluses väikest tõusu.

Kolmandas kvartalis kasvas OEG hasartmängutulu enne makse aastases võrdluses 2,7%, 49,2 miljoni euroni. Suurim kasv tuli Maltalt, mille käive oli 4,2 miljonit eurot, ning see edenes aastaga 18,1%. Malta turu osakaal on Olympicu teiste turgudega võrreldes üks väiksemaid. Samas tõusis Itaalia käive 12,3%, 7,7 miljoni euroni.

Eesti turu müügitulu jäi võrreldes aastataguse ajaga kolmandas kvartalis samaks, 11 miljoni euro juurde. Lätist müügitulemus kahanes 1,8%, 15,9 miljoni euroni, samas Leedus tõusis 2,2%, 6,3 miljoni euroni. Slovakkia müügitulu ei tõusnud, jäädes 4 miljoni euro juurde.

Üheksa kuu kokkuvõttes edenes OEG käive 1,7%, 144,7 miljoni euroni. Suurimat ehk 23,1% kasvu näitas taas Malta, kus müügitulu tõusis 12 miljoni euroni. Itaalia müügitulu tõusis 7,2% ja Eesti oma 1,6%. Ülejäänud turgudel ehk Lätis, Leedus ja Slovakkias käive kahanes.

Hetkel kuum