• Olympic Entertainment Groupi (OEG) kasiino Varssavis. Foto: Äripäev
  Jaga lugu:

  Olympicu tugevamad tulemused Maltalt ja Itaaliast

  Olympic Entertainment Group (OEG) teatas täna kolmanda kvartali tulemused, mis näitasid aastases võrdluses väikest tõusu.

  Kolmandas kvartalis kasvas OEG hasartmängutulu enne makse aastases võrdluses 2,7%, 49,2 miljoni euroni. Suurim kasv tuli Maltalt, mille käive oli 4,2 miljonit eurot, ning see edenes aastaga 18,1%. Malta turu osakaal on Olympicu teiste turgudega võrreldes üks väiksemaid. Samas tõusis Itaalia käive 12,3%, 7,7 miljoni euroni.
  Eesti turu müügitulu jäi võrreldes aastataguse ajaga kolmandas kvartalis samaks, 11 miljoni euro juurde. Lätist müügitulemus kahanes 1,8%, 15,9 miljoni euroni, samas Leedus tõusis 2,2%, 6,3 miljoni euroni. Slovakkia müügitulu ei tõusnud, jäädes 4 miljoni euro juurde.
  Üheksa kuu kokkuvõttes edenes OEG käive 1,7%, 144,7 miljoni euroni. Suurimat ehk 23,1% kasvu näitas taas Malta, kus müügitulu tõusis 12 miljoni euroni. Itaalia müügitulu tõusis 7,2% ja Eesti oma 1,6%. Ülejäänud turgudel ehk Lätis, Leedus ja Slovakkias käive kahanes.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Liina Laas: mida ettevõtjad väliseksperte palgates tegelikult kardavad?
Jutt, et välismaist IT-spetsialisti ei soovita turvariski tõttu palgata, võib olla hirmust või kogenematusest tingitud hädavale, kirjutab personali- ja finantstehnoloogia idufirma Deel Baltikumi regioonijuht Liina Laas.
Jutt, et välismaist IT-spetsialisti ei soovita turvariski tõttu palgata, võib olla hirmust või kogenematusest tingitud hädavale, kirjutab personali- ja finantstehnoloogia idufirma Deel Baltikumi regioonijuht Liina Laas.
Change näitas 2021. aastal võimsat kasvu
Funderbeami platvormil kauplev Eesti krüptokauplemisplatvorm Change näitas 2021. aastal tugevat kasvu nii käibes kui ka klientide arvus.
Funderbeami platvormil kauplev Eesti krüptokauplemisplatvorm Change näitas 2021. aastal tugevat kasvu nii käibes kui ka klientide arvus.
President noppis majandusnõuniku keskpangast
President Alar Karise majandusnõunikuna alustab alates 1. veebruarist tööd Kaspar Oja.
President Alar Karise majandusnõunikuna alustab alates 1. veebruarist tööd Kaspar Oja.
Starship sai laenu 50 miljonit eurot
Eestlaste asutatud pakirobotifirma Starship Technologies saab Euroopa Investeerimispangalt 50 miljonit eurot rahastust teadus- ja arendustegevuste edendamiseks.
Eestlaste asutatud pakirobotifirma Starship Technologies saab Euroopa Investeerimispangalt 50 miljonit eurot rahastust teadus- ja arendustegevuste edendamiseks.