Nestle parandas tulemusi

KitKati šokolaadid.  Foto: Reuters
Mait Kraun • 18. oktoober 2018
Jaga lugu:

Nestle teatas neljapäeval, et nende käive paranes kõigis kategooriates, eriti kohvi omas, vahendab MarketWatch.

Šveitsi tarbekaupade gigant teatas, et üheksa kuuga kasvas nende käive 2 protsenti, 66,4 miljardi Šveitsi frangini. Ettevõte teatas, et raporteerimise praktikat on veidi muudetud ning selle tõttu kohandati ka eelmise aasta numbreid.

Ettevõtte sisekasv (organic growth) ulatus kolmandas kvartalis 2,9 protsendini.

Investeerimisfirma Bernsteini analüütikud ootasid, et Nestle kasv peaks soodsate valuutakursside tõttu kiirenema. „Me näeme, et Põhja-Ameerika olukord on hea ning järjest paremini läheb ka meie uuel beebitoitude kategoorial. Hiinas oli kasv umbes 5 protsendi ümber,“ ütles Nestle tegevjuht Mark Schneider.

Jaga lugu:
Hetkel kuum