Aktsia, mida täna Tallinna börsilt noppida

Swedbank  Foto: MAURITZ ANTIN
Indrek Mäe • 1. november 2018 • 1 min
Jaga lugu:
Börsiuudised
Ainult tellijale

Nii välismaistel kui kodubörsil on ootused tulemuste osas liiga kõrged ning ettevõtetel nendele vastamine keeruline, seetõttu on Swedbanki Baltikumi aktsiaanalüüsi juht Marek Randma enda poolt isiklikult kaetavatest aktsiatest andnud ostusoovituse vaid ühele.

„Juhul kui tulemused ootustele ei vasta, tekib aktsiale väga suur müügisurve,“ põhjendas ta seda, miks ta soovitab täna Tallinna börsile investeerimise suhtes olla ettevaatlik. „Haruldased pole juhud, kui aktsia langeb selle tulemusel isegi ligi 10 protsenti – võib juhtuda ka vastupidi, kuid need nähtused esinevad harvemini,“ märkis Randma Äripäeva raadio Hommikuprogrammis.

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad.

Oled tellija, kuid ei pääse lugema?Vaata siia

Jaga lugu:
Seotud lood
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt