Aktsia, mida täna Tallinna börsilt noppida

Swedbank  Foto: MAURITZ ANTIN
Indrek Mäe • 1. november 2018 kell 11:21
Börsiuudised
Ainult tellijale

Nii välismaistel kui kodubörsil on ootused tulemuste osas liiga kõrged ning ettevõtetel nendele vastamine keeruline, seetõttu on Swedbanki Baltikumi aktsiaanalüüsi juht Marek Randma enda poolt isiklikult kaetavatest aktsiatest andnud ostusoovituse vaid ühele.

„Juhul kui tulemused ootustele ei vasta, tekib aktsiale väga suur müügisurve,“ põhjendas ta seda, miks ta soovitab täna Tallinna börsile investeerimise suhtes olla ettevaatlik. „Haruldased pole juhud, kui aktsia langeb selle tulemusel isegi ligi 10 protsenti – võib juhtuda ka vastupidi, kuid need nähtused esinevad harvemini,“ märkis Randma Äripäeva raadio Hommikuprogrammis.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum