Anu Lill • 18 veebruar 2020
Börsiuudised
Ainult tellijale

Apple hoiatas käibe kahanemise eest

Apple´i Hiinas asuvad tootmisüksused on taas tasapisi tööle hakanud ja Apple´i tegevjuht Tim Cook ütles taasavamist kommenteerides, et ettevõtte prioriteet on iga inimese tervis ja heaolu, kes neid tooteid valmistab.  Foto: Reuters/Scanpix

Koroonaepideemiast tulenev majanduslik mõju levis USA tehnoloogiahiiglasele Apple`ile, kes andis hoiatuse iPhone'ide tootmishäiretest tuleneva oodatust väiksema müügitulu kohta.

Aeglustunud iPhone'i tootmise ja Hiina turu nõrgema nõudluse tõttu ei vasta märtsi tulemused esialgsetele prognoosidele. Hiina on maailma suurim nutitelefonide turg ja mõnede analüütikute hinnangul võib viirus Hiinas esimeses kvartalis vähendada mobiiltelefonide nõudlust poole võrra.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum