investor Toomas • 22. november 2018 kell 5:00
Investor Toomas
Ainult tellijale

20 000 eurot kadus kui tina tuhka

Eile hommikul internetipanka avades ei uskunud ma oma silmi – minu kontolt vaatas vastu varasid väärtuses 310 340,09 eurot. Seda on pea 20 000 euro võrra vähem kui ligi poolteist kuud tagasi. 3. oktoobril oli minu kontol veel 328 005,41 eurot.

Vähem kui kahe kuuga on investor Toomas kaotanud portfelli väärtusest ligi 20 000 eurot.  Foto: Scanpix

Just nagu oleks päise päeva ajal röövimine toimunud! Hakkasin uurima, mis täpsemalt toimub. Esimeste seas vaatas mulle vastu Ameerika Ühendriikide päritolu Ritholtz Wealth Managementi portfellihalduri Ben Carlsoni blogipostitus. "Turgudel toimub massimõrv, investorid on paanikas," alustas ta irooniliselt oma analüüsi viimastel päevadel toimunu kohta.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum