investor Toomas • 28. november 2018 kell 4:00
Investor Toomas
Ainult tellijale
Jõuludega koos saabub LEI-koodi uuendamise aeg  Foto: PantherMedia/Scanpix

Investorid, rahakotti tuulutama!

Kõik investorid, kelle varad liiguvad firma nime alt, saavad nüüd taas eurosid luhvtitada: ühes jõuludega hakkab kätte jõudma LEI-koodi uuendamise aeg.

Tegu on väikeinvestori seisukohast – ja oma portfelliga ma väikeinvestoriks maailma mastaabis ka klassifitseerun – puhta kuluallikaga. Tänavu hakkas Euroopa Liidus kehtima niinimetatud LEI-koodi nõue: kõik äriühingud, kes investeeringuid teevad, peavad omama paarikümnest numbrist ja tähest koosnevat identifikatsioonikoodi, mis tuleb oma pangale või maaklerile esitada – muidu enam väärtpaberitehinguid teha ei saa.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum