• Jaga lugu:

  Kohe avatavast T1 kaubanduskeskusest ja müügijuhtide väljakutsetest

  Kaubanduskeskuse T1 rajamist juhtiv Allan RemmelkoorFoto: Raul Mee

  Kohe varsti plaanib Tallinnas uksed avada T1 kaubanduskeskus. Kui kaugel ollakse avamispäevast, kuidas ehitushindade tõus suurprojekte võib mõjutada ning millised on uued trendid kaubanduskinnisvara äris – sellest räägime esmaspäeval Äripäeva raadio hommikuprogrammis T1 rajamist juhtiva Allan Remmelkooriga.

  Hommikuprogrammi teine külaline on Dominate Salesi tegevjuht Silver Rooger, kellega räägime, mida tuleks arvestada järgmise aasta eelarvet koostades müügiplaanide tegemisel ning millised on praegu müügijuhtide suurimad väljakutsed.Reedel avalikustatud inflatsiooninumbrite taha aitab vaadata Eesti Panga ökonomist Kaspar Oja.Nädalavahetusel annab Eestis koolituse Eesti juurtega maailmakuulus kauplemisguru Alexander Elder. Milliseid investeerimissoovitus Elder jagas, sellest räägib Äripäeva börsitoimetuse ajakirjanik Indrek Mäe.
  Stuudios on uudistetoimetaja Liis Amor ja saatejuht Aivar Hundimägi.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Anu Ruul: kestliku innovatsiooni võimalikkusest Maal – kümme sammu maailmalõpust eemale
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Alexander Elder hoiatas Toomase konverentsil pullituru lõpu eest
Eesti juurtega börsikaupleja Alexander Elder on turgude suhtes pessimistlik ning usub, et ka Tallinna börsil on oodata varsti karuturgu.
Eesti juurtega börsikaupleja Alexander Elder on turgude suhtes pessimistlik ning usub, et ka Tallinna börsil on oodata varsti karuturgu.
Kuidas Kaarel Kotkas pauguga majandusteooria põhitõe selgeks sai
Eesti eduka idufirma Veriff asutaja Kaarel Kotkas kõneles tänasel investor Toomase konverentsil, kuidas üks hiidlane Emmastest jõudis nii kaugele, et tema ettevõte tegutseb Räniorus ja teeb oma teenusega võimalikuks maailma suurimate firmade äri.
Eesti eduka idufirma Veriff asutaja Kaarel Kotkas kõneles tänasel investor Toomase konverentsil, kuidas üks hiidlane Emmastest jõudis nii kaugele, et tema ettevõte tegutseb Räniorus ja teeb oma teenusega võimalikuks maailma suurimate firmade äri.
USA süüdistab Valgevene ametnikke piraatluses seoses Ryanairi lennuki intsidendiga
USA ametivõimud on esitanud neljale Valgevene valitsusametnikule lennukipiraatluse süüdistuse, kuna nad sundisid eelmisel aastal Leetu suundunud Ryanairi lendu maanduma Minskis, et arreteerida juhtiv opositsiooniaktivist.
USA ametivõimud on esitanud neljale Valgevene valitsusametnikule lennukipiraatluse süüdistuse, kuna nad sundisid eelmisel aastal Leetu suundunud Ryanairi lendu maanduma Minskis, et arreteerida juhtiv opositsiooniaktivist.