Kohe avatavast T1 kaubanduskeskusest ja müügijuhtide väljakutsetest

10. september 2018, 07:00
Kaubanduskeskuse T1 rajamist juhtiv Allan Remmelkoor
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20180909/BROADCAST/180909957/AR/0/AR-180909957.jpg

Kohe varsti plaanib Tallinnas uksed avada T1 kaubanduskeskus. Kui kaugel ollakse avamispäevast, kuidas ehitushindade tõus suurprojekte võib mõjutada ning millised on uued trendid kaubanduskinnisvara äris – sellest räägime esmaspäeval Äripäeva raadio hommikuprogrammis T1 rajamist juhtiva Allan Remmelkooriga.

Hommikuprogrammi teine külaline on Dominate Salesi tegevjuht Silver Rooger, kellega räägime, mida tuleks arvestada järgmise aasta eelarvet koostades müügiplaanide tegemisel ning millised on praegu müügijuhtide suurimad väljakutsed.

Reedel avalikustatud inflatsiooninumbrite taha aitab vaadata Eesti Panga ökonomist Kaspar Oja.

Nädalavahetusel annab Eestis koolituse Eesti juurtega maailmakuulus kauplemisguru Alexander Elder. Milliseid investeerimissoovitus Elder jagas, sellest räägib Äripäeva börsitoimetuse ajakirjanik Indrek Mäe.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
02. September 2018, 12:11

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing