Aivar Hundimägi • 23. märts 2020 kell 13:50

Koroona tõi ettevõtja lauale 7 põletavat probleemi

Viirus.  Foto: Shutterstock

Koroonaviiruse leviku tõkestamine on ettevõtjate lauale toonud hulga õigusalaseid probleeme. Näiteks, kuidas korraldada aktsionäride ja osanike koosolekuid, kuidas on võimalik sõlmitud lepingutest taganeda, milliseid piiranguid võib eriolukord veel ettevõtte tegevusele kaasa tuua, millised karistused võivad ähvardada, kui nakatanud inimesed ei püsi kodus?

Advokaadibüroo Triniti vandeadvokaadid Erki Vabamets, Sandor Elias, Klen Laus ja Risto Käbi, advokaadid Birgitta Ots ja Maarja Pild ning jurist Martin Järve kommenteerivad saates "Triniti eetris" seitset olulist teemat, millega nad praegu kliente nõustades kokku puutuvad.

Saadet juhib Aivar Hundimägi.

Kuula saadet siit:

Hetkel kuum