Optibeti online-kasiinos võideti ajaloo suurim summa

14. september 2018, 16:58
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20180914/CM/180919746/AR/0/AR-180919746.jpg

Optibeti Eesti online-kasiinos võideti eile veebimängus aegade suurim summa, milleks oli 283 988 eurot.

Võit läks 43aastasele Eesti mehele, kes mängukeskkonna populaarseimas mängus „Divine Fortune“ võttis 283 988eurose hiigelvõidu vaid 10eurose panusega.

„Äsja lõppes kõne võitjaga, kus temale esimesed õnnitlused üle andsime. Ehkki suuremad ja väiksemad võidud on igapäevased, on eriline tunne rekordsumma võitnud inimesega ühendust saada. On tõsiselt hea meel, et meil väikses Eestis sellised sündmused aset leiavad,“ edastasid Optibeti esindajad võitjale veel kord õnnesoovid.

Võitja kommenteeris võitu ise järgmiselt: “Kindlasti oli hea meel, ma pole nii suurt võitu varem saanud. Võidusummaga mingeid kindlaid plaane pole. Kindlasti jätkan mängimist ja saadan naise ja lapsed šoppama.

„Divine Fortune“ on kolme erineva jackpot’iga mänguautomaat. Mängus on kaks fikseeritud jackpot’i, mille suurus sõltub panuse suurusest, ja lisaks üks progresseeruv jackpot. Varem on mäng toonud suure võidu veel mitmele mängijale – näiteks selle aasta jaanuaris võitis eestlane mänguga Optibetist 205 110 eurot.

Optibet kasiinot haldab Eestis registreeritud ettevõte Optiwin OÜ, millel on ka Maksu- ja Tolliameti väljastatud tegevusluba. Optibet toetab mitmeid Eesti sporditiime, näiteks BC Kalev Cramot. 

Kui soovid rohkem infot, jäta kontaktandmed siia:

Sisuturundus (ST) on oma kauba, teenuse või firma tutvustamine huvitavate lugude jutustamise kaudu. Vormilt sarnaneb ST kvaliteetsele meediale, mistõttu on väga oluline, et ST oleks lugeja või vaataja jaoks ühemõtteliselt eristatud. ST on uudne ja moodne turundusviis, mille puhul jagatakse klientidega ka infot, mis varem jäi vaid siseringi teada. ST teenib alati tellija turunduslikke eesmärke.
Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
14. September 2018, 16:58

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing