• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Hinnavahe üle saja krooni päevas

  Parketi äärelihvijate rendihin-na kõikumine on väiksem kui tavalistel parketilihvijatel. Odavaima ja kalleima pakkumuse vahe on 80 krooni päevas. Mõlemat lihvijat rentides tõuseb hinnavahe 150 kroonini.
  Üldjuhul on parkettpõranda lihvimisel vajalik nii tavaline kui ka äärelihvija. Seetõttu on loomulik neid pakkuda ka ühes paketis. Komplekspakkumuse on aga esitanud vaid BJ Bygg & Maskin (BBM). Tema pakkumuses saab kaks lihvijat 400 krooniga päevas. Eraldi võetuna maksab Örebro parketilihvija päev 280 krooni ja äärelihvijal 140 krooni. Koos rentides säästab klient päevas 20 krooni.
  Vaatamata soodsamale komplekspakkumusele jäävad BBMi hinnad teistega võrreldes ikkagi kõrgeks. Näiteks Ehitustööriistast saab äärelihvija alates 2. päevast 60kroonise päevahinnaga ja Hummeli parketilihvija 190 krooniga (ÄP 04.06). Kokku seega vaid 250 krooni päev, mis on 150 krooni võrra BBMi pakkumusest odavam. ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Romek Kosenkranius: kolm probleemi, mille lahendamine toob investeeringud suvepealinna
Kohtumistel Pärnusse investeerida soovivate ettevõtjatega on koorunud välja kolm olulisemat ootust või probleemi, millele investorid lahendusi ootavad, kirjutab valimisliidu Pärnu Ühendab esinumber kohalikel valimistel Romek Kosenkranius vastuses Äripäeva küsitlusele.
Kohtumistel Pärnusse investeerida soovivate ettevõtjatega on koorunud välja kolm olulisemat ootust või probleemi, millele investorid lahendusi ootavad, kirjutab valimisliidu Pärnu Ühendab esinumber kohalikel valimistel Romek Kosenkranius vastuses Äripäeva küsitlusele.
Kinnisvara areneb – tahaks ka sellest osa
Käes on uus nädal ja uus märkimisperiood. Eilsest on võimalik märkida endale Arco Vara osalust. Mina hetkel aktsionär pole, aga kuna Arco Vara tundub huvitav ettevõte, siis otsustasin analüüsida, kas on aeg seda muuta.
Käes on uus nädal ja uus märkimisperiood. Eilsest on võimalik märkida endale Arco Vara osalust. Mina hetkel aktsionär pole, aga kuna Arco Vara tundub huvitav ettevõte, siis otsustasin analüüsida, kas on aeg seda muuta.
Venipak avab Eestis kaks uut pakisorteerimise keskust
Venipak kavatseb Eestis investeerida 200 000 eurot, avada kaks uut pakkide sorteerimiskeskust Türil ja Viljandis.
Venipak kavatseb Eestis investeerida 200 000 eurot, avada kaks uut pakkide sorteerimiskeskust Türil ja Viljandis.
Raadiohommikus: kaua tants kinnisvaraturul ja pinged tööturul veel kestavad?
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.