10. juuni 1997 kell 22:00

Hinnavahe üle saja krooni päevas

Parketi äärelihvijate rendihin-na kõikumine on väiksem kui tavalistel parketilihvijatel. Odavaima ja kalleima pakkumuse vahe on 80 krooni päevas. Mõlemat lihvijat rentides tõuseb hinnavahe 150 kroonini.

Üldjuhul on parkettpõranda lihvimisel vajalik nii tavaline kui ka äärelihvija. Seetõttu on loomulik neid pakkuda ka ühes paketis. Komplekspakkumuse on aga esitanud vaid BJ Bygg & Maskin (BBM). Tema pakkumuses saab kaks lihvijat 400 krooniga päevas. Eraldi võetuna maksab Örebro parketilihvija päev 280 krooni ja äärelihvijal 140 krooni. Koos rentides säästab klient päevas 20 krooni.

Vaatamata soodsamale komplekspakkumusele jäävad BBMi hinnad teistega võrreldes ikkagi kõrgeks. Näiteks Ehitustööriistast saab äärelihvija alates 2. päevast 60kroonise päevahinnaga ja Hummeli parketilihvija 190 krooniga (ÄP 04.06). Kokku seega vaid 250 krooni päev, mis on 150 krooni võrra BBMi pakkumusest odavam. ÄP

Hetkel kuum