Ideed pabertahvlile!

26. jaanuar 1998, 00:00

Juhi üks põhitegevusi on koosolekute läbiviimine, et leida oma meeskonnaga probleemidele parimaid lahendusi.

Kas olete proovinud koosolekul sõna saada ja kui olete lõpuks saanud, siis on hea idee juba meelest läinud? Püüdes kramplikult oma ideed meeles pidada, ei suuda inimene teisi jälgida. Jälgides teisi, võib oma idee ununeda. See tekitab pahameelt ja soovimatust grupis edaspidi efektiivselt edasi töötada.

Vaja on grupi avalikku, lühiajalist mälu. Kui osaleja näeb, et tema idee on fikseeritud pabertahvlile just nii, nagu ta seda mõtles, saab ta seda alati sealt meelde tuletada ja on vabastatud suurest pingest.

Pabereid võib kleepribadega seinale kinnitada, nii ei lähe koosolekul tekkinud ideed kaduma.

Kasutage pabertahvlit!

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing