Nomura huvitub Tallinna veevärgist

07. aprill 1998, 00:00

ASile Tallinna Vesi 160 mln krooni laenanud Nomura Bank International huvitub ettevõtte erastamisest ja taotleb mandaati aktsiate müügi korraldamiseks.

Tallinna aselinnapea, ASi Tallinna Vesi nõukogu esimees Ants Leemets ütles, et Nomura kavatseb osaleda konkursil Tallinna veevärgi aktsiate müügi korraldamiseks. Leemets kinnitas aga, et linn ei kavatse Nomurat soodsa laenulepingu tõttu konkursil eelistada.

«Nomura ostab kindlasti Tallinna Vee aktsiaid,» lausus ASi Tallinna Vesi peadirektor Enno Pere, kelle sõnul võimaldab laenuprojekti õnnestumine Nomuraga laiendada tegevust Harjumaale jt maakondadesse. ÄP

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing