Karjapoisiefekt toimib ka koalitsioonis

19. mai 1998, 00:00

Aprilli lõpus võrdles Äripäev peaminister Mart Siimanni karjapoisiga, kes hirmutas külarahvast olematu hundiga seni, kuni keegi teda enam tõsiselt ei võtnud. On ju Siimann korduvalt lubanud nii erakorralisi valimisi kui valitsuse remonte. Tegelikult on Siimann saanud hakkama vaid siseministri väljavahetamisega. Homme peaks peaminister koalitsiooni teavitama järjekordsest valitsuse remondist -- kavas on välja vahetada majandus-, keskkonna- ja kaitseminister. Siimanni lähikondsed (Mati Meos) igaks juhuks ei välista, et peaminister ministrite vahetusest loobub. Karjapoisiefekt toimib.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing