Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Panga varasid ei taheta

  «Nagunii on pankadel adekvaatsusega kitsas, nii et mina ei usu, et keegi eriti Maapanga aktivaid osta tahab,» lausus Haavel. Ta ütles, et ainus, mida Maapangast osta saab, on laenud. «Keegi peab need laenud ju üle võtma,» märkis Haavel.
  Hansapanga juhatuse esimees Jüri Mõis lausus, et nädala jooksul peaks selguma, kas Maapanga aktivatest on midagi osta. «Meie töögrupp hindab Maapanga aktivaid ja seda, kas nad on ostmist väärt või mitte,» sõnas Mõis. Maapank tegi Hansapangale ettepaneku osta panga varad möödunud nädalal.
  Maapanga nõukogu liige Heiti Hääl ütles BNSile, et panga bilansiga on tutvunud ka Hoiupank. Eile ütles Hoiupanga avalike suhete juht Kristi Liiva, et ehkki pangas on Maapanga varade teemal juttu olnud, pole Hoiupangale konkreetset ostuettepanekut tehtud.
  BNS teatas, et kinnitamata andmetel on Maapank ka Ühispangale varasid pakkunud. Ühispanga asepresident Margus Schults ütles, et ei tea, kas neile on Maapanga varasid pakutud.
  Maapanga advokaat Andrus Aavik kinnitas BNSile, et ükski pank pole Maapangale ametlikku pakkumust panga aktsiate ostuks teinud, samuti pole Maapank end müüa pakkunud. Rahandusministeeriumi kantsler Agu Lellep ütles aga, et kuuldavasti käivad läbirääkimised mõne teise pangaga Maapanga ülevõtmiseks. «See on põhjus, et pangale moratooriumit ei kuulutatud,» sõnas ta.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Leslie Leino: on aeg hämarate Hiina ettevõtete taust läbi valgustada
Nüüd, mil Hiina võrguplatvormid on tulemüürile vaatamata rahvusvaheliselt kättesaadavad, saab lõpuks teha väga täpseid sissevaateid nende tausta, kirjutab Tallinna Ülikooli Aasia uuringute teadur Leslie Leino.
Nüüd, mil Hiina võrguplatvormid on tulemüürile vaatamata rahvusvaheliselt kättesaadavad, saab lõpuks teha väga täpseid sissevaateid nende tausta, kirjutab Tallinna Ülikooli Aasia uuringute teadur Leslie Leino.
Euro langes dollari suhtes 20 aasta madalaimale tasemele
Süvenenud hirmud euroala majanduslanguse pärast kukutasid euro ja dollari suhte kahe tunni jooksul protsendi võrra, 1,03 peale. Viimati oli euro dollari suhtes nii madalal aastal 2002.
Süvenenud hirmud euroala majanduslanguse pärast kukutasid euro ja dollari suhte kahe tunni jooksul protsendi võrra, 1,03 peale. Viimati oli euro dollari suhtes nii madalal aastal 2002.
Kasvuekspert: lühiajaline mõnu tekitab halbu harjumusi
Lühiajaline mõnu kipub alati võitma pikaajalisi eesmärke ning see on põhjus, miks inimesed ei saa lahti halbadest harjumustest, selgitas kasvuekspert Indrek Saul.
Lühiajaline mõnu kipub alati võitma pikaajalisi eesmärke ning see on põhjus, miks inimesed ei saa lahti halbadest harjumustest, selgitas kasvuekspert Indrek Saul.
Europol vahistas üle 130 lastega kaubitseja
Europoli koordineeritud ulatuslikul operatsioonil vahistasid 22 Euroopa riigi ja Interpoli korrakaitsjad 130 lastega kaubitsejat ja tuvastasid 60 uut kahtlusalust.
Europoli koordineeritud ulatuslikul operatsioonil vahistasid 22 Euroopa riigi ja Interpoli korrakaitsjad 130 lastega kaubitsejat ja tuvastasid 60 uut kahtlusalust.
Järjekordne krüptofirma seisatas raha väljamaksed
Singapuri krüptofirma Vauld peatas väljamaksed oma platvormil ja palkas nõuandjad hindama oma tulevikuväljavaateid restruktureerimisest teiste firmadega liitumiseni.
Singapuri krüptofirma Vauld peatas väljamaksed oma platvormil ja palkas nõuandjad hindama oma tulevikuväljavaateid restruktureerimisest teiste firmadega liitumiseni.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.