• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  TopMed seab sihiks suurema turuosa

  Kuu aega tagasi TopMedi juhatuse esimeheks saanud Kuklane ütles, et firma tegevuskava näeb ette kindlamat spetsialiseerumist. Milliste toodete müügile TopMed keskendub, keeldus Kuklane rääkimast.
  TopMedile kuulub hulgimüügi kõrval ka tervisetoodete müügipunkt Tallinna kaubamajas. Kuklane ütles, et tervisetoodete müük on arengujärgus ja selle projekti üle käivad praegu läbirääkimised. Augustis soovib TopMed selles valdkonnas luua uue firma.
  Mai lõpus toimunud suunatud aktsiaemissiooniga omandas Saksa kapitalil põhinev Leedus peakorterit omav Interfarma TopMedi aktsiate kontrollpaki. Eesti firma aktsiakapital suurenes 4,1 miljoni kroonini.
  Emissioon puudutas Margus Kuklase sõnul vaid ravimite hulgimüügiga tegelevat TopMedi. Meditsiinitehnikat vahendava TopMed Tehnika ASi omanikering jäi endiseks.
  TopMed ostis sel kevadel endise ASi Eesti Ravim hoone Tallinnas Seebi tänaval.
  Firma eelmise aasta käive oli 40 miljonit krooni, millest poole moodustas ravimite müük. TopMedi turuosa ravimite hulgimüügis on 7 protsenti
  TopMed on tegutsenud meditsiinitehnika vallas 1990. aastast. Ravimite hulgimüügiga on firma tegelenud veidi üle kahe aasta.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kalev Kaljuste: pöörame pilgud (ka) Rootsi!
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Ignitis ja Šiauliu vedasid Balti börse allapoole
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Et saunamõnusid jätkuks kauemaks!
Saunumi sisekliimaseade muudab saunakogemuse mõnusaks isegi pelglikumale saunalisele ning laseb leili nautida kauem, kui seda seni saanud. Saladus peitub unikaalses Saunumi tehnoloogias – nimelt tõmbab uudne sisekliimaseade endasse leiliruumis nii kuumema kui jahedama õhuvoolu, segab need ning väljutab ühtlasemal temperatuuril õhu-leiliauru segu, mis kehale paremini tajutavam ning on ühtlasi organismile mõnusam kogeda.
Saunumi sisekliimaseade muudab saunakogemuse mõnusaks isegi pelglikumale saunalisele ning laseb leili nautida kauem, kui seda seni saanud. Saladus peitub unikaalses Saunumi tehnoloogias – nimelt tõmbab uudne sisekliimaseade endasse leiliruumis nii kuumema kui jahedama õhuvoolu, segab need ning väljutab ühtlasemal temperatuuril õhu-leiliauru segu, mis kehale paremini tajutavam ning on ühtlasi organismile mõnusam kogeda.
Enefit Green võib täna avaldada uudise börsile mineku kohta
Eesti Energia kontserni kuuluv taastuvaenergiaettevõte Enefit Green korraldab täna kell 11 pressikonverentsi, kus tahab jagada ettevõtte hetkeseisu ja arenguplaane.
Eesti Energia kontserni kuuluv taastuvaenergiaettevõte Enefit Green korraldab täna kell 11 pressikonverentsi, kus tahab jagada ettevõtte hetkeseisu ja arenguplaane.