• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Järjekorrad piiripunktides pole kadunud

  Piiriületusjärjekorrad pole endiselt kadunud. Saksamaa ja Poola piiril on eeldatavad pikema järjekorraga päevad juuli lõpus ja augusti alguses.
  Rahvusvaheline maateetranspordi organisatsioon (IRU) on prognoosinud kriitilisteks päevadeks Frankfurt Oderi piiripunktis Saksamaalt välja sõites 24.--26. juulit, 2. augustit ja 7.--9. augustit. Vastupidisel suunal on kriitiline päev 24. juuli. Juunis oli keskmine ooteaeg Frankfurt Oderi piiripunktis Poolast Saksamaale sõites 16 tundi ja Saksamaalt Poola sõites 13,4 tundi. Rekordpäev oli 3. juuni, kui Saksamaale pääsemine nõudis 36 tundi.
  Mõnevõrra lihtsam oli juunis Leedu-Poola piiri ületamine. Kalvarija-Budzisko piiripunktis nõudis Leedust Poola pääsemine keskmiselt 4,5 tundi, Poolast Leetu jõudis aga keskmiselt vaid 3,8 tunniga.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Andi Pleskovski: laopindade turul valitsevad uued trendid
Neil, kel on kiirelt sobivat laopinda tarvis, tasub kärme olla, kirjutab RE Kinnisvara partner Andi Pleskovski.
Neil, kel on kiirelt sobivat laopinda tarvis, tasub kärme olla, kirjutab RE Kinnisvara partner Andi Pleskovski.
Evergrande jättis ka armuajal võlamaksed tegemata Ettevõte liigub pankroti poole
Hiina kinnisvaraarendaja Evergrande ei maksnud 30päevase armuaja jooksul osasid võlgasid tagasi, ütlesid asjaga kursis olevad inimesed Reutersile. See võib tähendada, et massiivset ettevõtet ootab peagi pankrot.
Hiina kinnisvaraarendaja Evergrande ei maksnud 30päevase armuaja jooksul osasid võlgasid tagasi, ütlesid asjaga kursis olevad inimesed Reutersile. See võib tähendada, et massiivset ettevõtet ootab peagi pankrot.
Välisturistide arv jäi oktoobris kriisieelsele poole võrra alla
Statistikaameti andmetel peatus oktoobris majutusettevõtetes üle 227 000 turisti, mis on 44% rohkem kui aasta varem samas kuus. Suurenes nii sise- kui ka välisturistide arv, kuid võrreldes kriisieelse ajaga on olukord nukker.
Statistikaameti andmetel peatus oktoobris majutusettevõtetes üle 227 000 turisti, mis on 44% rohkem kui aasta varem samas kuus. Suurenes nii sise- kui ka välisturistide arv, kuid võrreldes kriisieelse ajaga on olukord nukker.
Elektri hind tõusis uue rekordini Novembri algusega võrreldes 15kordne tõus
Eesti piirkonnas on elektri hind täna rekordiliselt kõrge, keskmine megavatt-tunni hind ulatub enam kui 290 euroni, selgub Nord Pooli andmetest.
Eesti piirkonnas on elektri hind täna rekordiliselt kõrge, keskmine megavatt-tunni hind ulatub enam kui 290 euroni, selgub Nord Pooli andmetest.