14. september 1998 kell 22:00

Sünge lõpuga sõprus

9. septembril viidi ühest Männiku tee korterist haiglasse 1937. aastal sündinud mees, kes mõni tund hiljem ajukahjustuse tagajärjel suri. Surmava vigastuse tekitajaks peab politsei mehe poega. Lisaks oletatavale isatapule haavas alkoholijoobes mees noaga oma 10aastast poega, kelle vigastus pole küll eluohtlik.

9. juunil tutvus 23aastane noormees Tallinnas kahe mehega, kellega koos võeti viina. Uued tuttavad kutsusid ta endale külla Männikul Valdeku tee 105 asuvasse ühiselamusse.

Viinavõtmise jätkamise asemel sai noormees peksa, temalt võeti raha ja isiklikud asjad. Kahjusumma ulatub 8000 kroonini. Oletatavad kurjategijad on kinni peetud.

19. juunil kella 9-10 ajal õhtul tulid Männiku karjääris kala püüdva keskealise mehe juurde kaks 16--17aastast noormeest.

Ilmselt provokatiivsel eesmärgil alustatud vestlus lõppes kaklusega, mille käigus võeti peksa saanud kalamehelt ära dokumendid ja isiklikud asjad. Ka sellel juhul jõudis politsei kurjategijatele jälile.

Selle aasta algul tekkisid koolikaaslastega ületamatud probleemid 16aastasel tüdrukul. Saamaks kaitset, pöördus ta juhuslike noormeeste poole, kes aga hiljem kaitse eest vastuteenet nõudsid. Sobivaks tasumisvariandiks leiti see, et tüdruk hakkas tegelema intiimteenuste pakkumisega väljakutse alusel. Vahendajateks olid varem kaitset pakkunud kurjategijad. Politseile teatasid sellest alaealise tüdruku vanemad.

Hetkel kuum