• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Sünge lõpuga sõprus

  9. septembril viidi ühest Männiku tee korterist haiglasse 1937. aastal sündinud mees, kes mõni tund hiljem ajukahjustuse tagajärjel suri. Surmava vigastuse tekitajaks peab politsei mehe poega. Lisaks oletatavale isatapule haavas alkoholijoobes mees noaga oma 10aastast poega, kelle vigastus pole küll eluohtlik.
  9. juunil tutvus 23aastane noormees Tallinnas kahe mehega, kellega koos võeti viina. Uued tuttavad kutsusid ta endale külla Männikul Valdeku tee 105 asuvasse ühiselamusse.
  Viinavõtmise jätkamise asemel sai noormees peksa, temalt võeti raha ja isiklikud asjad. Kahjusumma ulatub 8000 kroonini. Oletatavad kurjategijad on kinni peetud.
  19. juunil kella 9-10 ajal õhtul tulid Männiku karjääris kala püüdva keskealise mehe juurde kaks 16--17aastast noormeest.
  Ilmselt provokatiivsel eesmärgil alustatud vestlus lõppes kaklusega, mille käigus võeti peksa saanud kalamehelt ära dokumendid ja isiklikud asjad. Ka sellel juhul jõudis politsei kurjategijatele jälile.
  Selle aasta algul tekkisid koolikaaslastega ületamatud probleemid 16aastasel tüdrukul. Saamaks kaitset, pöördus ta juhuslike noormeeste poole, kes aga hiljem kaitse eest vastuteenet nõudsid. Sobivaks tasumisvariandiks leiti see, et tüdruk hakkas tegelema intiimteenuste pakkumisega väljakutse alusel. Vahendajateks olid varem kaitset pakkunud kurjategijad. Politseile teatasid sellest alaealise tüdruku vanemad.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Auhinnatud personalijuht: mida kaasa pakkida 2021. tööaastast?
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Bitcoini hind kolistas veel allapoole
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Venelaste sotsiaalmeediaplatvorm läks riigi kontrolli alla
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.