• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Märkus tulumaksuküsitluse repliigi kohta

  Äripäev annab meile («Keskerakonna algatusel vähe toetajaid» 08.10. 98.) teada hea uudise, et Eestis on registreeritud 558 000 postkasti. Iseendast oli see meie statistikast varemgi teada. Oleksime aga olnud väga rõõmsad, kui Keskerakonna otsepostitus seoses astmelist tulumaksu tutvustava trükisega oleks hõlmanud kõik olemasolevad postkastid. Paraku see nii ei olnud.
  Vististi võib igaüks oma tutvusringkonnast nimetada küllalt palju inimesi, kes ei saanud oma postkasti maksusüsteemi muutmist tutvustavat trükist. Nii tulebki, et Äripäeva repliigis välja pakutud arvud kehtivad küll postkastide arvu, mitte aga muus osas. Liiatigi peaks igaühele selge olema, et mitte igaüks, kes ka seda ideed toetab, ei hakanud vastuskirjale marki ostma ega seda ära saatma.
  Toimetuselt. Artikli koostamisel uskusime Sõnumilehes (22.09.) ilmunud Keskerakonna juhatuse liikme Arved Liivranna teadet, et küsitluslehed pannakse kõikide inimeste postkastidesse üle Eesti. Nüüd teatab Küllo Arjakas, et kõiki inimesi kampaania ei puudutanud.
  Toimetus ei suuda otsustada, kumba keskerakondlast uskuda. Probleemi lahendaks see, kui Keskerakond avalikustaks, kui palju küsitluslehti trükiti.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Roheelektrifirma uuendas börsiga tõotusi
Enefit Greeni börsile tulekuks on üliviljaka pinnase ette valmistanud nii pensionireform kui elektri kõrge hind, aga kas sellele langev tera on kasvujõuline, see alles hakkab selguma, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni börsile tulekuks on üliviljaka pinnase ette valmistanud nii pensionireform kui elektri kõrge hind, aga kas sellele langev tera on kasvujõuline, see alles hakkab selguma, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Norra tegi otsa lahti - intressimäärad hakkavad tõusma
Norra keskpank tegi esimesena sammu ülilõdva finantspoliitika karmistamiseks, tõstes baasintressimäärasid 0,25 protsendile. Mitu keskpanka on varsti Norrast eeskuju võtmas.
Norra keskpank tegi esimesena sammu ülilõdva finantspoliitika karmistamiseks, tõstes baasintressimäärasid 0,25 protsendile. Mitu keskpanka on varsti Norrast eeskuju võtmas.
Raadiohommikus: Enefiti börsidebüüt, krüptovarad ja mure hariduse pärast
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Eesti majaehituse pärandihoidja: aastas jõuan teha kuni 15 palkmaja
Eesti traditsioonilise ehituse hoidmise eripreemia pälvis tänavusel aasta tehasemaja konkursil Võrumaal Vastseliinas asuvas firmas Vipson Projekt käsitööna valminud palkmaja.
Eesti traditsioonilise ehituse hoidmise eripreemia pälvis tänavusel aasta tehasemaja konkursil Võrumaal Vastseliinas asuvas firmas Vipson Projekt käsitööna valminud palkmaja.