Tartu eelarve volikokku

Väinu Rozental 11. detsember 1998, 00:00

Tartu linnavalitsuse rahandusosakonna juhataja Ilme-Tiiu Tinni sõnul koosneb linna põhieelarve 308 miljoni kroonisest kassaeelarvest ja omatulude eelarvest. Fondide eelarve moodustub eluasemefondist ja omandireformi reservfondist. Kogu eelarveprojektist moodustab kapitalieelarve 71 miljonit krooni.

Tartu linnavalitsus soovib järgmisel aastal teenida linnavara müügist 16,6 miljonit krooni ja vara rentimisest 12 miljonit krooni. Linn tahab järgmisel aastal võõrandada aktsiaid 10 miljoni krooni eest.

Linna kapitalieelarves on investeeringuteks ette nähtud 59,9 miljonit krooni. «Suurimad rahasaajad on haridus ja linnamajandus,» sõnas Tinni. Olulisim haridusobjekt on tema kinnitusel Treffneri gümnaasium.

«Tundub, et enne veebruari eelarvet vastu ei võeta,» lausus Tinni.

Võrreldes tänavuse 356,7 miljoni krooni suuruse põhieelarvega on järgmise aasta eelarvekasv ainult üks protsent.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:00
    Otsi:

    Ava täpsem otsing