Väinu Rozental • 10. detsember 1998 kell 22:00

Tartu eelarve volikokku

Tartu linnavalitsuse rahandusosakonna juhataja Ilme-Tiiu Tinni sõnul koosneb linna põhieelarve 308 miljoni kroonisest kassaeelarvest ja omatulude eelarvest. Fondide eelarve moodustub eluasemefondist ja omandireformi reservfondist. Kogu eelarveprojektist moodustab kapitalieelarve 71 miljonit krooni.

Tartu linnavalitsus soovib järgmisel aastal teenida linnavara müügist 16,6 miljonit krooni ja vara rentimisest 12 miljonit krooni. Linn tahab järgmisel aastal võõrandada aktsiaid 10 miljoni krooni eest.

Linna kapitalieelarves on investeeringuteks ette nähtud 59,9 miljonit krooni. «Suurimad rahasaajad on haridus ja linnamajandus,» sõnas Tinni. Olulisim haridusobjekt on tema kinnitusel Treffneri gümnaasium.

«Tundub, et enne veebruari eelarvet vastu ei võeta,» lausus Tinni.

Võrreldes tänavuse 356,7 miljoni krooni suuruse põhieelarvega on järgmise aasta eelarvekasv ainult üks protsent.

Hetkel kuum