• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Venemaa ja USA ministrid lahkumas

  Peaminister Jevgeni Primakovi tagandamine andis eile dollari kursi tõusule taas uue hoo. Nii võimuvaakum Kremlis kui ka peatse rahu saabumise väljavaadete edasilükkamine Jugoslaavias ei anna eurole erilist tõusulootust. Euroopa ühisraha kurss langes mõne tunniga peaaegu sendi võrra 1,0636 dollarini, mis teeb USD kursiks 14,7110 krooni. Arvestades sõja pikalevenimist ning Euroopa majanduse võrdlemisi kehva seisu, peavad mitmed analüütikud võimalikuks, et euro langeb lähiajal 1,04 dollarini (seega USD kurss tõuseb üle 15 krooni) ning aasta lõpuks pole võimatu euro ja dollari kurss 1:1.
  Õhtul saabus veel teinegi uudis ministri erruminekust. Eile andis lahkumisavalduse Ameerika Ühendriikide rahandusminister Robert Rubin. Tõenäoliselt nimetab president Clinton uueks rahandusministriks senise aseministri Lawrence Summersi. Dollari kurss hakkas uue uudise tõttu taas kergelt langema, sest minister oli tuntud tugeva dollari pooldajana.
  Rootsi kroon langes eile 0,4 sendi võrra, sest eile avaldatud avalikkuse uurimuse tulemustest selgus, et kuningriigis on rahaliiduga liitumise vastaseid pooldajatest enam.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Ragmar Saksing: väetame roheidud viljakaks, mitte abituks ülalpeetavaks
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Heade tulemuste hooaeg jätkub: S&P tõusis viiendat päeva järjest
Heade majandustulemuste tõukel liikus S&P 500 aktsiaindeks täna viiendat päeva järjest kõrgemale, tõustes 0,74% ja jäädes vaid poole protsendi kaugusele rekordist.
Heade majandustulemuste tõukel liikus S&P 500 aktsiaindeks täna viiendat päeva järjest kõrgemale, tõustes 0,74% ja jäädes vaid poole protsendi kaugusele rekordist.
Piletilevi ostis Leedu konkurendi
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uusi sanktsioone
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.