Inno Tähismaa • 18. oktoober 2000 kell 8:17

Tallinna börs teeb investeerimismessil soodustusi

Seoses Eesti esimese investeerimismessiga Rahakompassi kaotab Tallinna börs 20. ja 23. oktoobril börsi liikmetele Eesti residentidest füüsiliste isikutega seotud 35kroonise tehingutasu ja kutsub üles tegema soodustusi oma klientidele, teatas börsi esindaja.

Ajavahemikul 16-27. oktoobrini saavad Eesti elanikud ka väärtpaberiarve avada tasuta, sest väärtpaberite keskdepositoorium kaotab kontohalduritele 75kroonise väärtpaberiarve avamise tasu.

Erinevate börsi liikmete juures kehtivad soodustused on kirjas börsi <#Interneti leheküljel=http://www.tse.ee/tehing/>.

Investeerimismessi Rahakompass korraldab börs koos Äripäeva ja Reutersiga, see toimub

20. ja 21. oktoobril Tallinnas Eesti Rahvusraamatukogus. Mess on külastajatele tasuta.

Raamatukogu fuajees tutvustavad end messiboksides majandusinfokanalid Äripäev, Reuters, Bridge Telerate, Brunswick Direct, Delfi/LHV Direct, pangandusasutused Eesti Krediidipank, Eesti Pank, Eesti Ühispank, Hansapank, Merita Pank, Optiva Pank, konsultatsioonifirma PricewaterhouseCoopers, kindlsutusfirma Sampo Elukindlustus, väärtpaberivahendajad Suprema Securities, Tallinna Väärtpaberibörs, Trigon, Eesti Väärtpaberite Keskdepositoorium ja Põhjamaade börs NOREX.

Meelelahutust pakub messikülalisele TV3-ga koostöös toimuv Kuldvillaku rahanduse eri avalik lindistus, mida juhib Siim Kallas ning milles küsimustele vastavad Vahur Kraft, Allan Martinson ja Rain Lõhmus.

Ürituse programm ja muu Rahakompassiga seonduv informatsioon on kättesaadav <#siin=http://www.rahakompass.com/>.

Hetkel kuum