• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Helsingi börs Sonera kolmanda kvartali tulemuste ootel

  Helsingi börs jätkas täna hommikul Sonera majandustulemuste ootel tõusuga. Börsi üldindeks HEX liikus kell 10:20 1,95 protsenti reedesest sulgemistasemest kõrgemal 12 671,91 punktil. Nokia oli kerkinud 2,44 protsenti 46,10 eurole. Sonera liikus 2,46 protsendiga plussis 22,5 eurol.

  Helsingi börsil jätkus reedel neljapäeval avaldatud Nokia tulemuste toel alguse saanud tõus. HEX-üldindeks kerkis 2,27 protsenti 12 429,36 punktile.
  Maaklerite hinnangul tekitas kauplemispäeva alguses negatiivse emotsiooni Ericssoni mobiiltelefonide tootmise üksuse jätkuv kahjumlikkus, mida peeti kogu sektori suhtes negatiivseks. Kauplemispäeva kuueprotsendilise kukkumisega alustanud Nokia lõpetas 3,05 protsenti kõrgemal 45 eurol.
  Stockholmi börs liikus vastupidiselt Helsingile miinuses. Börsi üldindeks liikus kell 10:20 1,48 protsenti reedese sulgemistasemega võrreldes madalamal 4974,16 punktil.
  Stockholmi börs lõpetas reedel Ericssoni oodatust kehvemate müüginumbrite tõttu miinuses ning seda vaatamata tehnoloogiaaktsiate tugevusele ülejäänud euroopa aktsiaturgudel. Börsi üldindeks langes 3,44 protsenti 5048,74 punktile. Ericssoni aktsia lõpetas reedel 15,89 protsenti madalamal 127 Rootsi kroonil.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Neeme Korv: tule, Karis, appi!
Eestis on liider, kelle vaimne ja poliitiline kapital võimaldab kui mitte vaktsineerimises kõhklejaid ümber veenda, siis kindlasti selgitada, mille suhtes tasub olla kriitiline, mida lugeda ja keda kuulata. President Alar Karis ei saa ega tohi jääda praeguses ülitõsises tervisekriisis kõrvale, kirjutab Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv.
Eestis on liider, kelle vaimne ja poliitiline kapital võimaldab kui mitte vaktsineerimises kõhklejaid ümber veenda, siis kindlasti selgitada, mille suhtes tasub olla kriitiline, mida lugeda ja keda kuulata. President Alar Karis ei saa ega tohi jääda praeguses ülitõsises tervisekriisis kõrvale, kirjutab Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv.
Dow ja S&P 500 tõusid uute rekorditeni
Dow Jonesi ja S&P 500 indeksid tõusid täna uute rekorditeni, tulemuste hooajal saab see nädal olema hooaja üks aktiivsemaid, vahendab Reuters.
Dow Jonesi ja S&P 500 indeksid tõusid täna uute rekorditeni, tulemuste hooajal saab see nädal olema hooaja üks aktiivsemaid, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: aina uusi turge vallutav Eesti pank
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Majutusasutuste kogemused hullude klientidega: poissmehed leiavad alati vahukustuti üles
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.