Ülo Toomsalu • 25. oktoober 2000 kell 6:19

Savisaar tahab puistata Mõisa lauasahtleid

Keskerakonna esimees Edgar Savisaar lubab Tallinnas võimu vahetumisel tirida päevavalgele, mis tehinguid on kolmikliidu linnavõim varjatult korraldanud firmadega Tallinna Vesi, Tallinna Prügila ja Tallinna Soojus, kirjutab Postimees.

Savisaare sõnul on Jüri Mõisa linnavalitsuses puudunud otsustamise läbipaistvus ning uue võimu kõige kiireloomulisem ülesanne on Tallinna tegeliku olukorra väljaselgitamine, et seejärel tegutsema asuda.

'Keegi meist, ei senised opositsioonis olijad ega ka need, kes äsja veel koalitsioonis olid, ei ole näinud uut Tallinna Prügila lepingut, mille kohta liigub ajakirjanduses ja poliitikute seas erinevaid versioone,' tõi ta näite. ' Liiga palju on läbipaistmatuid küsimusi, mis on koondatud ainult linnapea või tema lähemate inimeste kätte.'

Hetkel kuum