• Jaga lugu:
    Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

    Nasdaq tõusis 5,58%

    Ühendriikide aktsiaturgudel sattus eilsel kauplemispäeval taaskord huviorbiiti viimasel ajal palju kannatanud tehnoloogiasektor. Analüütikute hinnangul leidus turul piisavalt investoreid, kelle meelest on tehnoloogiasektori korrektsioon olnud piisav ning praegused hinnatasemed piisavalt madalad selleks, et spekuleerida aastalõpu hinnaralli võimalusele.

    Tehnoloogiakeskse Nasdaqi üldindeks kerkis eile 5,58 protsenti 3369,63 punkti tasemele.
    Esmaspäevase müügilaine käivitas Nasdaqil Lehman Brothers?i? poolne Cisco Systemsi hinnasihi alandamine 90 dollarilt 60?65 dollari tasemele, kuid analüütikute hinnangul oli esmaspäevane langus omane ainult Cisco-laadsetele ettevõtetele ning kõrgtehnoloogia ja telekommunikatsioonisektorit ei varitse aeglustuva majanduskasvu tingimustes sarnased ohud. Esmaspäeval tugevalt langenud Cisco aktsia kerkis eile 5,69 dollari võrra 53,88 dollarile. Teisteks suuremateks tõusjateks olid eile Oracle ja Applied Materials.
    Positiivset meelestatust võis täheldada ka internetiaktsiate suhtes tänu mõningate suurtegijate nagu eToys ja Expedia oodatust väiksematele kahjumitele kolmandas kvartalis.
    Ka New Yorgi börs liikus eile tõususuunas ning seda analüütikute arvates tänu tehnoloogiasektorisse naasvate investorite soovile riske hajutada. Samas leitakse ka, et kui majanduskasv aeglustub piisavalt mõjutamaks vana majanduse ettevõtete kasumeid, hakkab raha taas atraktiivsemasse ja suurema tõusupotentsiaaliga tehnoloogiasektorisse liikuma.
    Dow Jonesi tööstuslik keskmine lõpetas eilse kauplemispäeva 1,25 protsenti kõrgemal 10 971,14 punktil.
    Jaga lugu:
  • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
S&P 500 aktsiaindeks tõusis uude ajaloolisse tippu
USA peamine aktsiaindeks S&P 500 tõusis täna ettevõtete head majandustulemuste tõukel 0,3%, jõudes uude ajaloolisse tippu: 4549,78 punkti.
USA peamine aktsiaindeks S&P 500 tõusis täna ettevõtete head majandustulemuste tõukel 0,3%, jõudes uude ajaloolisse tippu: 4549,78 punkti.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Selgusid aasta töösturi nominendid
Neljandat korda toimuvale aasta töösturi konkursile esitati tänavu kokku kaheksa kandidaati, kellest finaali pääsesid Siiri Lahe, Taavi Madiberk ja Hannes Lilp.
Neljandat korda toimuvale aasta töösturi konkursile esitati tänavu kokku kaheksa kandidaati, kellest finaali pääsesid Siiri Lahe, Taavi Madiberk ja Hannes Lilp.