Viktoria Korpan • 13. november 2000 kell 8:05

Regio võtab tööle IT-spetsialiste

Eesti üks tuntumaid firmasid Regio pakub tööd seitsemele spetsialistile, otsitakse tarkvara inseneri, kasutajaliidese disainerit, tarkvara arhitekti, tarkvara disainerit, rahvusvahelist müügijuhti, programmeerijat ja IT-tootejuhti.

'Regio eesmärk on olla liider globaalsel mobiiltelefonide asukohamääramise ja sisuteenuste personaliseerimise toodete turusegmendis. Selle saavutamist kindlustame olles osa rahvusvahelisest Helsinki Börsil noteeritud korporatsioonist Done,' teatas ettevõte. 'Meie tegevusala areneb tormiliselt, ja et võtta vastu esitatatud väljakutse moodustame meeskonna parimatest oma ala spetsialistidest.'

'Pakume võimalust teha rahvusvahelist karjääri, korralikku palka, inimsõbralikku töökeskkonda ja tublimatele võimalust saada börsil noteeritud firma aktsinärideks. Teenite sellega palju, ning mitte vähem kui sajad tuhanded,' lubab Regio.

Hetkel kuum