Viktoria Korpan • 16. november 2000 kell 7:52

Tasuta mp3-failide levitaja peab välja maksma ligi miljard krooni

Napsteri järel maailma suuruselt teine tasuta mp3-muusikafailide levitaja mp3.com peab New Yorgi kohtuotsuse kohaselt välja maksma 53,4 miljonit dollarit ehk umbes 964,4 miljonit krooni kompensatsiooni tekitatud kahju eest muusikafirmale Universal Music Group.

Uudisteportaal netoscope.ru kirjutab, et Mp3.com on teatanud, et firma loobub apellatsiooni esitamisest, kuna Universal Music Group ostab 5 protsenti mp3.com aktsiatest ning annab mp3.com välja litsentsi Universal Music Groupi muusikatoodete levitamiseks.

Sarnaselt Napsteriga, mille kasutamine maksab juba lähitulevikus viis dollarit ehk 90 krooni kuus, läheb Mp3.com"i personaliseeritud osa My.MP3.com kasutajatele tasuliseks, teatas Reuters.

Hetkel kuum